11x stoere meets classy leren jasjes

Fashion door Redactie

Leren jasjes kun je het hele jaar door aan. In de winter combineer je hem met een dikke sjaal en in de zomer past hij perfect bij je festivallook. Het is vaak even slikken als je een leather jacket afrekent bij de kassa, maar je hebt er ook jarenlang plezier van. Zoals in ze in Sex and The City zeggen: 'It's an investment!' Op de redactie heeft iedereen een leren jas in haar bezit, we kunnen wel zeggen dat we niet meer zonder kunnen. Daarom vonden wij het tijd voor een leather loving artikel, inclusief fotoshoot met Goosecraft jasjes! 

In januari is ons kikkerlandje meestal omgetoverd tot winter wonderland, maar deze maand is het behoorlijk warm voor de tijd van het jaar. Vinden wij niet zo erg (sneeuw = problemen met openbaar vervoer = onmogelijk naar het kantoor komen), want dat betekent dat we onze leren jas nog aan kunnen trekken! Met een dikke sjaal erbij is het helemaal niet koud, want leer houdt de wind tegen. Bovendien is het nu de ideale tijd om een leren jasje aan te schaffen, want januari = sale! Dus de (wat) duurdere leren jasjes zijn dan scherp geprijsd en scoor je voor een fijn prijsje :-) Dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk voor de ladies met een kleiner budget. 

Leren jasjes gaan nooit uit de mode en bovendien worden ze juist mooier naarmate ze ouder worden. Sterker nog: hoe vaker je jouw leather jacket aantrekt, hoe meer het als een tweede huid voelt. 

Op de redactie zijn we gek op het merk Goosecraft. Danique heeft al twee Goosecraft jassen in haar bezit, over haar rode suède jack schreef ze al een keer in dit artikel. We hebben goede ervaringen met het merk, Danique heeft haar eerste Goosecraft item als 5 jaar en hij ziet er nog steeds mooi uit. Het merk bestaat al sinds 2006 en is gespecialiseerd in leren fashion collecties voor mannen en vrouwen. Goosecraft gebruikt alleen hoogwaardige materialen en ze vinden dan ook dat iedereen een Goosecraft jasje verdient! 

Tip: Zorg er bij de aankoop voor dat je de leren jas niet te strak koopt, maar vooral ook niet te groot. Leer rekt namelijk uit. Bedenk ook welke kleding je eronder wil dragen, als je van plan bent om er een dikke trui bij aan te doen dan moet je hem wat wijder kopen dan als je de leren jas alleen met een strak T-shirt wil combineren. Let er echter op dat de leather jacket niet té wijd is bij je armen en schouders, dan krijg je er een gek silhouet van. 

1. Danique's klassieke leren jas

 

Goosecraft, €229,95

2. Annemerel's blauwe leren jas


Goosecraft, €239,95

3. Emma's fluffy bodywarmer


Goosecraft, €149,95

4. Emma's leren jas met studs


Goosecraft, €299,95

5. Renée's leren jas met patroon


Goosecraft, €239,95

Wij vinden bovenstaande selectie persoonlijk het leukst, maar Goosecraft heeft nog veel meer items te bieden! Hieronder lichten we nog zes exemplaren uit, want er is voor ieder wat wils. 


6. Moss Green, Goosecraft, €299,95


7. Taupe, Goosecraft, €269,95


8. Biker Metallic Navy, Goosecraft, €299,95


9. Vest Green, Goosecraft, €99,95


10. Black, Goosecraft, €299,95


11. Biker Black, Goosecraft, €279,95

Mocht je nu denken, OMG ik vind die jasjes zooo leuk maar dat kan ik écht niet betalen... Dan hebben we goed nieuws! Girlscene mag één item van Goosecraft weggeven. Je kunt kiezen uit Danique's klassieke leren jas, Annemerel's blauwe leren jas, Emma's leren jas met studs, Emma's fluffy bodywarmer of Renée's leren jas met patroon. Laat jouw Goosecraft keuze in de reacties hieronder horen, het jasje met de meeste stemmen zal over ongeveer twee weken te winnen zijn in een winactie! 

Welk Goosecraft jasje is jouw favoriet en zou je wel willen winnen? 

Pin de mooiste leren jasjes in Pinbook