Fashion

12x regenlaarzen

Nederland is het land van de regen. We zitten vaak genoeg op de fiets met een flinke regenbui (hello verzopen-kat-look!) en we houden er dan ook rekening mee in onze kledingkeuze. Je gaat natuurlijk geen suède jas aantrekken als er een donkere wolk boven je hangt. Ook je voeten moeten beschermd worden van de regen, natte voeten hebben is geen pretje. Het ideale schoeisel voor de regen? Regenlaarzen natuurlijk! Gelukkig zijn regenlaarzen tegenwoordig super hip -Kate Moss wordt er regelmatig mee gespot- en maken ze je outfit juist af. Girlscene zet 12 regenlaarzen op een rij en Danique laat haar paar zien!

Het ene moment is de lucht nog strakblauw, het andere moment regent het opeens... Ja, dat klinkt als Nederland. Een regenbui op zijn tijd is helemaal niet erg, als je maar binnen zit. Regen is namelijk funest voor zowel je haar als make-up. En de hele dag met een natte broek en natte sokken te zitten... Niet fijn! Gelukkig kun je jouw look aanpassen op het weer, zodat je de schade van de regen beperkt. Zo heb je superleuke regenjassen en ook regenlaarzen hoeven niet langer in de kast te staan, ze mogen gezien worden! Ook zijn regenlaarzen multifunctioneel: in de winter houden ze je voeten warm (vooral met dikke sokken) en in de zomer kun je ze dragen op festivals, denk maar aan stijlicoon Kate Moss!

Heb jij nog geen leuk paar in je kast staan? Geen zorgen, Girlscene zet een paar leuke en stijlvolle laarzen op een rij.


€25,00, Top Vintage / €25,00, Top Vintage (Danique's regenlaarzen)
€21,95, Zalando / €37,95, Top Vintage
€24,96, Zalando / €38,95, Zalando


€14,90, Van Haren / €14,90, Van Haren
€27,50, Asos / €47,95, Asos (de laarzen van Kate Moss)
€19,99, Scapino / €4,00 Scapino

Danique's Top Vintage regenlaarzen:
Toen Danique de schattige regenlaarzen van Top Vintage zag, werd ze spontaan verliefd. Deze laarzen zullen haar voeten droog houden en bovendien zijn ze leuk genoeg om als 'echte' schoenen te dragen. Een paar dikke sokken erin en je trotsteert met gemak de regen en kou!

Heb je geen idee hoe je regenlaarzen moet combineren? Laten we eens kijken hoe de celebrities hun regenlaarzen dragen.

De trendsetter, Kate Moss:

Alexa Chung

Kelly Osbourne

Sarah Jessica Parker

Lauren Conrad

Jessica Szohr

Welke regenlaarzen zou jij wel willen hebben?

Bron celebrity beeld: gettyimages

LOVE dit artikel
9 meiden hebben deze blog geloved