De 'No Shit' beanie voor Serious Request

Fashion door Emma

Zoals je misschien wel weet is Serious Request weer van start gegaan. Dit jaar vragen ze aandacht voor kinderen die onnodig sterven aan de gevolgen van diarree onder het motto 'Let's Clean this Shit up'. Wij zijn er altijd voor om goede doelen te steunen, al helemaal als je dat op een leuke manier kan doen. CoolCat steunt Serious Request met een speciaal ontworpen beanie. Als je de 'No Shit' beanie koopt, gaat de gehele opbrengst naar Serious Request. Het doel is om €19000 op te halen, help jij ook mee?

Elk jaar vraagt Serious Request in samenwerking met het Rode Kruis aandacht aan een stille ramp. In 2011 waren het moeders in oorlogsgebieden, vorig jaar was het thema 'Let's hear it for the babies'. De actie vanuit Leeuwarden (daar staat het glazen huis dit jaar) is eigenlijk al weken bezig. Inmiddels zijn er volgens 3FM al zo'n 2600 acties aangemeld. Dat is meer dan vorig jaar. Toen werd een bedrag van ruim 12 miljoen euro binnengehaald voor de bestrijding van babysterfte.

CoolCat wil dit goede doel graag steunen en heeft een beanie met 'No Shit' gelanceerd. De 'No Shit' beanie slaat op het thema van Serious Request: kindersterfte door diarree. De beanies worden voor €12,95 verkocht en alles gaat naar Serious Request. Het merk heeft speciaal 19000 mutsen laten maken. Daarnaast is er nog een tweede actie: van 19 tot 24 december gaat er van alle webshopbestellingen €1 naar dit goede doel. Bestellen maar!

Girlscene doet uiteraard mee met dit fantastische initiatief! De beanie is ten eerste super hip (volgens ons de meest fashionable manier om je hoofd warm te houden in de winter) en ten tweede steun je er ook nog eens een goed doel mee. Een win-win situatie. 

De muts is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en in de webshop. Je kunt de beanie hier bestellen. 

Steun jij Serious Request met de beanie? Of heb je het doel al op een andere manier gesteund?