De perfecte vrouw volgens mannen vs. vrouwen

News door Emma

Hoe ziet de perfecte vrouw er volgens jou uit? Grote kans dat jij een héél andere vrouw voor je ziet dan je vriendje. Uit een onderzoek blijkt dat mannen en vrouwen verschillende ideeën over schoonheid hebben, dat is wel te zien aan de plaatjes die de ideale vrouw per geslacht laten zien. Mannen prefereren bijvoorbeeld Shakira's lichte lokken, terwijl vrouwen jaloers zijn op Freida Pinto's donkere haren. De perfecte vrouw volgens mannen vs. vrouwen zie je hier. 

Wat is nu mooi? Het antwoord op deze vraag is voor iedereen verschillend. Dat de meningen tussen mannen en vrouwen erg verdeeld zijn, bewijst een nieuw onderzoek in opdracht van escentual.com. In het onderzoek werden mannen en vrouwen gevraagd om de perfecte vrouw samen te stellen met kenmerken van beroemde actrice's, zangeressen en modellen. Het resultaat ziet er per geslacht heel anders uit. 

De perfecte vrouw volgens mannen:

De perfecte vrouw volgens vrouwen: 

Het onderzoek laat zien dat mannen gaan voor vrouwen met blond haar, volle lippen, opvallende jukbeenderen en een klein neusje. Vrouwen kozen heel andere kenmerken: volle, donkere lokken, een opvallende neus, een groot voorhoofd en dikke wenkbrauwen. De meest populaire kenmerken voor mannen zijn Shakira's blonde haren, Miranda Kerr's neus, Angelina Jolie's jukbeenderen en het voorhoofd van Jennifer Aniston. Vrouwen kozen massaal voor Freida Pinto's haar, Cara Delevingne's beroemde wenkbrauwen, Scarlett Johansson's mond en Blake Lively's neus. 

Een woordvoerder van escentual.com vertelt: ''Mannen blijken nog steeds in het motto 'blondes have more fun' te geloven, terwijl vrouwen een exotisch type mooi blijken te vinden. Het is ook opvallend dat mannen én vrouwen hun perfecte vrouw hebben opgebouwd uit een mix van kenmerken van vrouwen van verschillende leeftijden.''

Welke perfecte vrouw heeft jouw voorkeur: ga je voor de perfecte vrouw volgens mannen of voor de perfecte vrouw volgens vrouwen? 

Bron: dailymail
Bron beeld: dailymail