Fashion

New Look Spring/Summer 2014 lookbook

In Behind the Girlscenes zag je een tijdje geleden al een sneak peek van de New Look spring/summer 2014 collectie. En goed nieuws: vandaag zie je een compleet lookbook van New Look's voorjaarskleding! De trends die voorbijkomen in het warme seizoen zijn zwierige materialen, verwassen denim, pasteltinten en polkadot print. Compleet in nineties en fifties stijl. Kijk snel verder voor de beelden!

De Spring/Summer 2014 collectie is opgedeeld in vier lijnen die verschillende stijlen vertegenwoordigen. De eerste is California Dreaming, speciaal voor cali girls in hun korte shorts. Voor stoere meiden bedacht New Look Seattle Grunge, terwijl een conservatief meisje zich waarschijnlijk meer thuis voelt in de Neon Bloom items. Tot slot Tomorrows Yesterday: van I hate mondays teksten tot polkadot prints. 

California Dreaming
Dromerig en flirty is California Dreaming. Denk korte shorts en tops, chino stijl broeken en de kleuren van de Amerikaanse vlag.

Neon Bloom
Zachte materialen, pasteltinten, boxy tops en conservatieve lengtes vertegenwoordigen Neon Bloom.

Seattle Grunge
Wijde rokken en strakke broeken in combinatie met een crop top en verwassen denim... Seattle Grunge is voor stoere meiden.

Tomorrows Yesterday
De polkadot maakt een comeback in Tomorrows Yesterday. Transparante materialen staan tegenover kokerrokken en skinny high waisted jeans met brede riemen.


Het is nog onbekend wanneer deze collecties in de rekken van New Look hangen. We will keep you posted!

Wat vind jij van deze New Look spring/summer 2014 collectie? Welk kleding thema past het beste bij jou?

Inspireer andere Girlscene meiden via Pinbook

LOVE dit artikel
39 meiden hebben deze blog geloved