Ashley Benson: 'We zijn te erg gephotoshopped op deze PLL-poster'

News door Emma

We weten allemaal wel dat er Photoshop wordt gebruikt in advertenties, maar het blijft moeilijk om te zien wat echt en wat nep is. Dat vindt ook Pretty Little Liars-ster Ashley Benson. Toen ze een advertentie voor de serie voorbij zag komen, was ze op z'n zachtst gezegd niet blij. Ashley gebruikte haar Instagram om aan te kaarten dat ze niet achter de advertentie staat: 'Way too much photo shop. We all have flaws. No one looks like this.' 

Yay, de andere helft van seizoen 4 begint weer bijna (op 7 januari wordt het uitgezonden in Amerika) en dat betekent dat het programma gepromoot moet worden. Dat gebeurt door middel van tv-spotjes, maar ook door posters. Voor de posters wordt Photoshop vaak ingeschakeld om de foto zo 'aantrekkelijk' mogelijk te maken. 

Op een nieuwe poster van Pretty Little Liars zijn de vier sterren van de serie te zien. Je kunt duidelijk zien dat hier ook Photoshop is gebruikt: een gladde huid, volumineus haar, perfecte make-up. Iets té perfect vindt Ashley Benson (Hanna). Ze vindt dat alle meiden er 'ridiculous' uitzien en ze hoopt dat het niet de poster voor het nieuwe seizoen is. Ashley liet via Instagram aan iedereen weten dat ze niet happy is met de gephotoshopte poster.  


'Saw this floating around....hope it's not the poster. Our faces in this were from 4 years ago.....and we all look ridiculous. Way too much photo shop. We all have flaws. No one looks like this. It's not attractive.'

Na de bovenstaande Instagram-post nam ze nog een moment om iedereen te bedanken voor alle steun en om nog eens te benadrukken dat je je nóóit moet spiegelen aan mensen uit reclames en advertenties, want het is allemaal nep: 'You are perfect the way you are'.

Collega Troian Bellisario (Spencer) zag de post van Ashley en is het er totaal mee een, dat liet ze ook via een Instagram-post weten.

De woordvoerder van ABC Family had geen commentaar. 

Wat vind jij van Ashley Benson's kritiek? Ben je het met haar eens? Vind je het goed dat ze haar mening heeft gedeeld? Of moet is het overdreven en moet ze het voor zich houden?

Bron beeld: instagram