Health

Sporten met H&M: kleding & accessoires

Sporten: de één houdt ervan, de ander verafschuwt het. Maar wij denken dat iedereen het met ons eens is als we zeggen dat een fashionable outfit het sporten nét iets leuker maakt. Een nieuw sporttopje- of broekje kan je motiveren om een keertje extra de sportschool in te duiken. Bij H&M kun je de leukste sportitems scoren en vanaf januari hebben ze zelfs een bredere keuze en nieuwe ontwerpen voor een groter aantal sportactiviteiten. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder. 

Annemerel loopt hard, Danique bezoekt de sportschool en Emma doet aan pilates. Verschillende sporten dus, maar ze kunnen allemaal terecht bij H&M voor een bijpassende, hippe en betaalbare sportoutfit. Het merk komt namelijk met nieuwe sportitems voor een groter aantal sportactiviteiten. De nieuwe collectie voor zowel dames en heren als kinderen, is ontworpen op basis van input van topatleten van wereldklasse uit het Zweedse Olympische team. 

De nieuwe H&M Sport collectie voor dames biedt kleding voor diverse takken van sport. Zo is er hardloopkleding voor alle weersomstandigheden, inclusief een winddicht en waterafstotend jack en alle andere hardloopbenodigdheden; quick-dry kleding voor work-outs; ruime, comfortabele kleding voor body-en-mindactiviteiten zoals yoga; en beschermende fleece jacks en waterafstotende broeken en leggings voor degenen die graag buiten sporten. 


Sporttop / Sporttas


Top / Jas


Sportbeha / Sportbroek

De nieuwe H&M Sport-collectie ligt vanaf januari 2014 in de winkel. 

Maarrrr, je kunt ook nu al bij H&M terecht voor sportkleding! Kijk je mee? 


Vest €24,95 / Vest €24,95 / Vest €24,95


Top €19,95 / Top €14,95 / Top €19,95


Broek €19,95 / Broek €19,95 / Winterhardlooplegging €34,95

Wat vind jij van de nieuwe H&M Sport-collectie? Heb jij al sportkleding van H&M?

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved