Fashion

Kleding verkopen of scoren? Meet My Wardrobe!

Wil je een uniek item scoren voor een klein prijsje of wil je juist van de kleding af die je toch niet meer aandoet? Onder het mom van 'someone's trash is another one's treasure' wordt er op zondag 15 december Meet My Wardrobe georganiseerd in de World Fashion Centre in Amsterdam. Meer weten over dit fashion walhalla? Lees dan snel verder. 

Fashionlovers kunnen hun hart ophalen! Onlangs werd er al een Meet My Wardrobe georganiseerd en door het grote succes wordt er op 15 december het vervolg georganiseerd. En dat is niet overbodig. Ken je dat gevoel dat je een kledingkast vol hebt, maar niks om aan te trekken? Super irritant! Je bent niet de enige. Meet My Wardrobe is een kans om van je oude kleding af te komen (en er ook nog wat aan te verdienen, score!) of om tweedehands items voor een zacht prijsje te kopen. 


Bron

Wie er ook bij zijn? Stylistes/ondernemers Arzu Aksoy van I am ZU en Jean Paul Robert Croque. Zij zullen bezoekers tips/tricks geven, hoe je met een complete outfit voor weinig geld naar huis gaat. Daarnaast zullen ook een aantal fashion designers hun garderobe verkopen aan shoppend publiek.

Bovendien is Meet My Wardrobe overdekt, dus je hoeft niet in de kou je spullen te verkopen of koukleumend langs de rekken struinen. 

Wil jij items scoren?
In totaal zullen er 100 kledingrekken vol met fashion items hangen die wachten op een nieuw baasje. Je portemonnee zal je dankbaar zijn.
Waar? World Fashion Centre, Amsterdam 
Wanneer? 15 december 
Hoe laat? 12.00 uur tot 17.00 uur 
Entree is gratis, dus waar wacht je nog op? 

Wil jij verkopen?
Eindelijk af van de kleding die je toch niet meer draagt! Rekken voor verkoop van je kleding huur je voor €45 exclusief BTW, er passen 50 tot 60 kledinghangers op. Je kunt ook met een vriendin gaan, dan is het nog gezellig ook ;-). En als je kledingrek(ken) leeg is.. Dan kun je weer nieuwe items scoren bij de buren! 
Als je ook een rek wil huren, mail dan naar info@meetmypr.com.

Ben jij erbij? Laat dan hier even weten dat je aanwezig bent. 

Ben jij bij Meet My Wardrobe op 15 december? Ga jij verkopen of kom jij er juist om items te scoren?

LOVE dit artikel
11 meiden hebben deze blog geloved