Lifestyle

Hot or not? Lorde's videoclip voor 'Team'

De muzieksensatie van 2013 is misschien wel de 17-jarige Lorde. Met haar nummer 'Royals' bestormde ze wereldwijd de hitlijsten, met zelfs een nummer één hit in Nieuw-Zeeland. Haar concerten waren vanaf het begin al uitverkocht, en dat terwijl ze toen nog niet eens een album had uitgebracht. Dat smaakt naar meer! De zangeres heeft een videoclip uitgebracht voor haar nieuwe single 'Team'. Nu is het aan jou: hot or not?!

De muziek is super populair en dat is niet zo gek. De muziek van Lorde (haar echte naam is Ella Yelich-O'Connor) is vernieuwend en origineel, het is niet moeilijk om op de radio te herkennen dat het een liedje van de zangeres is! Het is nauwelijks te geloven dat ze nog maar 17 jaar is, vanwege haar geweldige stem en grote succes. Haar eerste album 'Pure Heroine' kwam op 27 september uit. 


Bron: YouTube

Wat ook bijzonder aan Lorde is, is dat ze zingt over onderwerpen waar veel mensen zich in herkennen. De meeste liedjes gaan over het leven dat tieners leiden, maar niet op een luxe of glamoureuze manier zoals ze dat in Hollywood laten zien. Het echte leven dus. Het nummer 'Team' gaat ook over tieners in hun eigen wereldje. De bijbehorende videoclip laat zien hoe dat wereldje er volgens Lorde uitziet.

Lorde zegt over de clip: 'Het idee kwam van een droom die ik een paar maanden geleden had. Ik droomde van een wereld zoals we die nog nooit hebben gezien, een donkere wereld met veel tropische planten, bergen en zweet. Ik droomde over toetsen die niet gehaald hoefden te worden om erbij te horen: soms is de persoon die verliest sterker dan degene die wint.' 

Bekijk hieronder de videoclip voor 'Team':

Ben je fan van Lorde? Praat dan mee in het topic op het forum. 

Wat vind jij van Lorde? Hot or not? Wat vind je van de videoclip?

Bron: rollingstone, mtv

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved