Stem & WIN 150x Maybelline Babylips Cherry Me [afgelopen]

Winnen door Emma

Op de redactie zijn we dol op Maybelline's Babylips! Vooral nu het wat kouder wordt kunnen onze lippen wel wat extra verzorging gebruiken. Dus hebben we de lippenbalsem standaard naast ons bureau staan en smeren we om de haverklap een nieuwe laag op. Kun jij ook wel een Babylips lippenbalsem gebruiken? Dan heb je geluk, want als je op je favoriete Babylips commercial stemt dan maak je kans op Maybelline Babylips Cherry Me! 

Baby Lips bevat verschillende plantenextracten waaronder aloë vera, honing en shea butter: allemaal hele fijne en zachte stofjes voor je lippen. Ook zijn er verschillende vitaminen aan de balm toegevoegd waardoor Babylips alle beloften kan waarmaken! Wij hebben de lippenbalsems uitgebreid getest, de review vind je hier.

Onlangs heeft  Maybelline een leuke wedstrijd opgezet waar creatievelingen een eigen Babylips video mochten maken die ingezet zal worden als online commercial. De opdracht was: “maak de nieuwe Babylips commercial voor MNY en zet Babylips op de kaart”. Na veel overleg en discussie zijn er uiteindelijk uit alle inzendingen 6 winnaars gekozen. 

Onze vraag aan jou: welke video moet winnen? Welke video wil jij terugzien als commercial op internet? Als je stemt, dan maak jij kans op één van de 150 Maybelline Babylips Cherry Me lippenbalsems! 

 Commercial Babylips Hydrate - Running (Girlscene's favoriet)

Dus... hoe werkt het? Via de Facebookpagina van Maybelline Nederland kun je de commercials bekijken en eenvoudig stemmen op je favoriet. Kijk hier. Zodra je stemt maak je direct kan op 2 van de 500 babylips. Een voor je vriendin/collega /zusje/moeder en 1 voor jezelf. Je maakt dus dubbel kans op Maybelline Babylips (via Maybelline en via Girlscene). Het stemmen kan van 28 november t/m 31 december 2013 dus wees er snel bij! 

Wat moet je doen om kans te maken op één van die 150 Babylips Cherry Me lippenbalsems?
♥ Bekijk de Babylips commercials hier
♥ Stem hier op je favoriete commercial
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Op welke commercial heb jij gestemd?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.