News

Fast & Furious acteur Paul Walker overleden

Het zal je vast niet ontgaan zijn, dit weekend is Fast & Furious acteur Paul Walker overleden. De 40-jarige acteur overleed in een auto ongeluk waarvan hij op het moment van het ongeluk niet de bestuurder was. Hollywood is in rouw, en dat zijn wij ook.

Bron beeld: Reporters

Paul Walker werd 40 jaar geleden geboren in Californië, na zijn middelbare school ging hij marine biologie studeren. Ondertussen was Paul al sinds zijn tweede kindmodel, hij was onder andere te zien in reclames van pampers. Vanaf zijn twaalde begon Paul ook met acteren, hij was te zien in verschillende TV-shows in de jaren 80. In 1999 had Paul zijn grote doorbraak met zijn rol in Varsity Blues. Twee jaar later, in 2001, kwam de eerste film van de The Fast & The Furious reeks uit. De opnames voor de zevende film in de serie waren in volle gang, maar zal Paul helaas nooit kunnen voltooien.

View post on Twitter

Afgelopen zaterdag stapte Paul nietsvermoedend in de rode Porsche Carrera GT van collega Roger Rodas. Paul Walker was onderweg naar een bijeenkomst van zijn liefdadigheids hulporganisatie Reach Out Worldwide. Roger en Paul waren nog niet lang onderweg, toen Roger waarschijnlijk de macht over het stuur verloor. De crash was zo heftig dat zowel Roger's als Paul's lichaam volledig onherkenbaar is. 

Paul Walker's team bevestigde niet lang na het ongeluk zijn dood.

View post on Twitter

Paul laat zijn vijftienjarige dochter Meadow en zijn 23-jarige vriendin Jasmine achter. Maar ook heel veel vrienden en collega's en natuurlijk fans. Op Twitter ging het dit weekend over weinig anders.

Tyrese Gibson speelde net als Paul in The Fast & The Furious, hij is kapot van de dood van zijn collega, hij bezocht zondag zelfs de plek waar het ongeluk gebeurde en stortte volledig in.

View post on Twitter

Paul's The Fast & The Furious college Vin Diesel schreef:

View post on Twitter

Andere celebs schreven:

View post on Twitter

View post on Twitter
View post on Twitter
View post on Twitter
View post on Twitter
View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

 


Er is niets meer over van de auto… bron


De Facebookpagina R.I.P. Paul Walker heeft binnen een dag al meer dan een miljoen likes. Op deze pagina vind je nieuws rondom de dood van Paul Walker, maar ook oude afbeeldingen en video's van Paul.

 

Wij wensen Paul's dochter, vriendin, familie, vrienden en collega's heel veel sterkte. Rest In Peace Paul Walker. 

 

Ben jij ook zo verdrietig van het nieuws van Paul Walker? Wat is jouw favoriete Paul Walker film? Wij gaan voor Into The Blue met Jessica Alba.

Must reads 👀