Celebs

Gossip Girl(scene) week 48

17

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 

Miley poseerde afgelopen week voor de adventkalender van LOVE-magazine in een wel heel interessante outfit en met rode pruik. Is dit Miley's meest schokkende outfit tot nu toe?

Jennifer Lawrence is onze favoriete Tom Boy en als Katnis is ze in de Hunger Games onverslaanbaar. Maar volgens Hunger Games-regisseur Francis Lawrence zou Jennifer het helemaal niet zo goed doen als ze zelf zou worden uitgekozen om in een échte Hunger Games te spelen. Reden? Jennifer is veel te onhandig. High five Jen!

Lea Michele had spannend en goed nieuws afgelopen week! Op 10 december lanceert ze haar eerste solo single 'Cannonball', diezelfde dag kun je ook haar album 'Louder' reserveren. Je krijgt haar eerste single gratis als je Louder reserveert op iTunes. We can't wait! 

Meer Miley nieuws, onze favoriete twerker vierde afgelopen weekend haar 21ste verjaardag. Dat deed ze niet op haar verjaardag zelf, want op haar verjaardag zelf had ze het druk met repetities voor haar optreden tijdens de AMA's. Haar verjaardag vierde ze na haar optreden in het Roosevelt Hotel. Het thema van het feestje? MILEY! Duhhh! Er waren mini-mensen verkleed als Miley, er hingen Miley poppen en er was Miley-taart. Aanwezige gasten? Wiz Khalifa, Amber Rose, Kelly Osbourne, Emma Roberts, Niall & Liam van One Direction.. om zomaar wat namen te noemen....

Niall Horan's celebrity crush? Niemand minder dan Justin Bieber's on-and-off-again girlfriend Selena Gomez. Wij geven hem geen ongelijk, Selena is prachtig en ze komt over als iemand die ook prima onze BFF zou kunnen zijn. 

Ok. Sorry. NOG meer Miley nieuws. We kunnen het niet helpen, Miley is namelijk continu in het nieuws. Wat we nu weer te melden hebben? Miley is samen met Will.I.Am. te zien in zijn nieuwe videoclip van het nummer Feelin' Myself. En voor de verandering heeft ze niet erg veel kleding aan...

Lauren Conrad blijft maar tijdschrift-covers scoren. Ons hoor je niet klagen, want wij zien graag Lauren's pretty face op de cover van onze favoriete tijdschriften. De cover die LC dit keer scoorde? De januari cover van Cosmopolitan. She looks sooooo purrrrittty!

Taylor Swift trad afgelopen week met wel twee hele bijzondere mensen. Tijdens een liefdadigheidsgala in Londen zong ze 'Livin' on a Prayer' samen met Jon Bon Jovi en niemand minder dan Prins William. Het was sowieso een mooie week voor Taylor, want tijdens de AMA's afgelopen weekend was ze de grote winnaar met maar liefst 4 awards, waaronder de belangrijkste award 'entertainer of the year'. Go TayTay!

Na de veelbesproken Bound 2 video van Kanye West en Kim Kardashian, kwamen Seth Rogen en James Franco al snel met een parodie de 'Bound 3' video. Maar dat was niet Seth's laatste parodie op de video van Yeezus, een paar dagen later poseerde hij samen met Zac Efron voor een 'Bound 4' foto. 

Justin Bieber is nog steeds bezig met zijn 'Music Monday' project, afgelopen week kwam hij met het nummer 'Rollercoaster', een uptempo nummer met een lekkere beat.

xoxo,
Girlscene

Bronnen: E Online / Ohnotheydidn't / Huffingtonpost / Instagram / Cosmopolitan

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

17 reacties

 • 5 jaar geleden PowerBlogs

  http://virtualpopstar.com/vote/KillerQueen/

 • 5 jaar geleden Shopaddicted

  Miley dit, Miley dat. Hoezo is zij een attentionwhore?? Net alsof zij er wat aan kan doen dat sites zoals Girlscene bij alles wat ze 'uitspookt' verslag doen. Miley is een beetje gek en ontzettend veranderd, daar ben ik het mee eens. Maar waarom al die negativiteit? Bij Lady Gaga wordt dit toch ook gewoon 'geaccepteerd'? Ik snap eerlijk waar niet waarom iedereen zich zo druk om haar maakt. Laat haar toch lekker doen waar ze zin in heeft en hou op met het vergelijken met Hanna Montana. Oh en nog iets: Lauren Conrad draagt op die cover niet veel meer kleding dan Miley in die videoclip... Trek zelf je conclusie.

 • 5 jaar geleden Valeska

  Haha taylor swift is echt een tante sidonia idd

 • 5 jaar geleden Lavander

  Niet slecht Justin Bieber, niet slecht.

  Als hij dit soort muziek blijft maken, word ik een beetje fan. Roller coaster doet me beetje denken aan Craig David.

 • 5 jaar geleden ♡ Teen Idle ♡

  Jeetje Girlscene, valt me echt weer tegen al dat gezeur over Miley.

 • 5 jaar geleden Classic

  Miley, attentionwhore.

 • 5 jaar geleden Kendall

  oh oh miley toch...

 • 5 jaar geleden Caramella

  @lisa, die blonde van one direction :p

 • 5 jaar geleden LisaLovegood

  Wie is Niall Horan? (uit het stukje met Selena)

 • 5 jaar geleden kittykat

  Ehmm.. wat is een "mini-mens"...?

 • 5 jaar geleden cynthia

  leuk

 • 5 jaar geleden veralove

  leuk alleen 'katnis' schrijf je met 2 ss'en >katniss

 • 5 jaar geleden Adriana

  Rollercoasterrrrrr

 • 5 jaar geleden xDepulso

  Dat miley naakt is kan je toch best weglaten, rihanna maakt ook heelveel clips met weinig kleren en daar hokr ik jullie nooit bij zanikken, het trouwens best normaal dat er celebs verschijnen m op mikeys feest? Verder vind ik de taart toch wel echt grappig haha

 • 5 jaar geleden Atleastimbrave

  De dame op de foto is NIET Selena Gomez.

 • 5 jaar geleden swaGeit

  Miley is geweldig en Niall en Selena passen wel bij elkaar (wel awkward dat je een crush hebt op de ex van een van je goede vrienden).

 • 5 jaar geleden Magnificence

  De jurk die Taylor draagt tijdens 'Livin on a prayer' is echt prachtig!

 1. 1