Fashion

Wintertrend: Fake fur jassen

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: fake fur jasjes!

Hét musthave item van deze herfst/winter? Absoluut een fake fur jasje. Op kantoor komt dan ook menig redactielid aangewandeld als een teddybeertje. En dat is niet voor niets, want brrr wat is het soms koud. Uiteraard gaan we voor fake fur. Want diervriendelijk én modebewust… daar houden we van!

Fake fur is er in allerlei soorten en maten. Winterjassen van een nepbontje, sjaals, mutsen, giletjes of dunne jasjes, het is er allemaal. Uitgevoerd in verschillende kleuren zoals nude tinten, smaragd groen, blauw én de trendkleur van dit najaar: roze. Wij vonden twee bloggers die ons veel inspiratie geven over hoe je fake fur kunt combineren.


bron


bron

Bij Fashionscene zijn we absoluut fan van fake fur giletjes. Superleuk over een blousje of een lang vest. Je hebt giletjes in verschillende maten: kort, middel of lang zoals Fashionscene’s Emma graag draagt. Blogger Kayture laat ons zien hoe je een gilet vrouwelijk combineert met bijvoorbeeld een skater skirt. Als het nog niet te koud is buiten dan staat een fake fur giletje ook gaaf over een leren jasje!


bron


We Like FashionH&MH&M

Liever een jasje met lange mouwen voor een koude dag op school? Er zijn al fake fur jasjes voor maar 20 euro! Combineer het jasje met een skinny jeans en een mooie top. Ook Fashionscene’s Tess is fan van fake fur en draagt haar oversized fake fur jasje het liefst iedere dag! Omdat het jasje al oversized is, combineert zij het graag met een vrouwelijk rokje, stoere panty en classy schoentjes.


bronbron


Nelly – H&M – H&M

Natuurlijk zijn er ook winterjassen gemaakt van fake fur! Let er wel op dat deze jassen niet te dun zijn, anders kun je ze alleen in de herfst dragen. Winterjassen van fake fur zijn niet erg regenproof, maar absoluut fashionable. Een puntje waar je op kunt letten bij de aankoop is de sluiting. Vaak zie je bij fake fur jasjes een sluiting met haakjes, maar dit kan voor een winterjas nogal koud zijn. Een oplossing is een fake fur jas met knopen of rits.


bron


bron


bron


H&M – We Like FashionH&M

Heb jij al een fake fur jasje voor deze winter?

Must reads 👀