Fashion

Sneak peek: Primark Eindhoven!

Primark Zoetermeer is nog maar net open of de volgende opening dient zich aan. Het is niet zomaar een Primark, het is de tot nu toe grootste van de Benelux! Primark Eindhoven opent over een uurtje, maar Girlscene mocht vanmorgen alvast een kijkje nemen in de winkel. Kleding hing nog netjes op de hangers, sieraden lagen er keurig bij en schoenen stonden netjes op een rij toen Girlscene vanmorgen een kijkje mocht nemen in het grote filiaal, maar aan de rijen voor de deur te zien zal dat niet lang duren... Kijk verder voor de eerste Primark beelden!

De oppervlakte van Primark Eindhoven is maar liefst 5300 m2 met drie (!) afdelingen voor dames. Dat wordt dus shop till you drop. Al die schoenen, sieraden, jurkjes... zucht. Primark is een shopwalhalla voor iedereen die van budget en trendy mode houdt. Girlscene schoot de eerste beelden van de (opgeruimde) Primark:


De eerste Primark-liefhebbers lagen al om 5.15 voor de deur!


Wat is een pers opening zonder eten?

Ga jij naar Primark Eindhoven? Wat vind je ervan dat Primark nu ook in Noord-Brabant open is? En uhhh heb jij eigenlijk al meegedaan met onze Primark winactie? Er valt 750 euro aan shoptegoed te winnen!

LOVE dit artikel
27 meiden hebben deze blog geloved