8x luxe geurkaarsen

Lifestyle door Renee

Soms verdient iemand een luxe cadeau. Bijvoorbeeld bij het behalen van een diploma of rijbewijs. Of de verjaardag van je moeder of oma. Een cadeau waar je (bijna) ieder meisje of vrouw blij mee maakt is een luxe geurkaars. Je betaalt er iets meer voor, maar zo'n kaars gaat soms wel 60 branduren mee. Bovendien hoef je het maar even te branden om het hele huis lekker te laten ruiken. Girlscene deelt acht favoriete merken met je.


Rituals White Patchouli & Cedar Wood - € 17,50
De budget kaars onder de luxe kaarsen is deze Sacred Fire White Patchouli en Cedar Wood van Rituals.


bron

Diptyque Figuier - € 44,75
Diptyque is voor velen een holy grail merk als het op geurkaarsen aankomt. Het merk verkoopt veel verschillende soorten kaarsen, zoals figuier. Andere bekende geuren zijn baies, ambre en feu de bois. Geur is natuurlijk erg persoonlijk, dus ga langs bij Skins en ruik eens de kaarsen die ze hebben staan. 


bron

Molton Brown Black Pepper - € 49,90
Favoriet van Fashionscene's Tess is Black Pepper van Molton Brown. Molton Brown koop je in Nederland bij Babassu. 


bron

Yankee Candle Mango Peach Salsa - € 16,65
Yankee Candle wordt tegenwoordig in de gelijknamige webshop verkocht, dus het is nu makkelijk verkrijgbaar! Deze fruitige kaars is een van de betaalbare kaarsen in dit artikel.


bron

Le Labo - vanaf € 50,00
Le Labo koop je bij Skins, net als Diptyque kaarsen. De prijs begint vanaf ongeveer 50 euro.


bron

Jo Malone - € 50,00
Jo Malone is sinds kort verkrijgbaar bij Bijenkorf Den Haag. Het luxe merk verkoopt onder andere heerlijke geurkaarsen. Een normaal formaat kost € 50,00. 


Aveda - € 33,50
In Nederland zijn er veel plekken waar je Aveda kunt kopen - check de website even! Girlscene's favoriet is de kaars met gember en kruidnagel. 


Zoals je is deze kaars erg geliefd op de redactie!

BsaB - € 14,90
De kleine kaars van BsaB brandt 25 uur en de grote kaars 45 uur. BsaB wordt onder andere verkocht in hun winkel in Utrecht en online. 

Wat is jouw favoriete luxe geurkaars?