Fashion

De mooiste party bags

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: the ultimate party bags!

Het is weer that time of the year: het partyseizoen is begonnen! Deze winter kun je letterlijk álles uit de kast halen zoals pailletten, hoedjes, veren en veel sieraden. Ook met je oud&nieuw-jurkje kun je flink uitpakken. Ga je voor een lage rug, een zwierig jurkje of voor simpel zwart? Na het uitzoeken van het perfecte jurkje is het tijd voor stap nummer 2: de party tas! Fashionscene zet de leukste uitgaanstasjes voor je op een rij!


bron

Enveloptas
Heb je al een opvallend jurkje? Dan kun je zeker kiezen voor een simpele enveloptas. De naam zegt het al: een tasje in de vorm van een envelop. Ze zijn er in verschillende vormen en maten en hebben een bandje voor om je pols of geen bandje. Wij zijn fan van de enveloptasjes mét een bandje, zodat we het tasje niet continu krampachtig vast hoeven te houden.


Linksboven: Primark Linksonder: ASOS  
Rechtsboven: Nelly Rechtsonder: ASOS


bron

Clutch
Het woord clutch betekent grijpen/vasthouden en dat is precies wat je met dit tasje doet. De laatste jaren zien we ze veel meer in het partycircuit en worden ze gepimpt met glitters, stenen en gave printjes. Een opvallende clutch is een echte eyecatcher en kan zeker iets toevoegen aan je outfit. Fashionscene is vooral fan van de holographic clutch én de clutch met pailletjes!


Linksboven: Nelly Linksonder: Primark
Midden boven: New Look Midden onder: New Look 
Rechtsboven: New Look Rechtsonder: Primark


bron

Hard clutch
De hard clutch is een clutch gemaakt van hard materiaal en wordt ook wel een box clutch genoemd. Meestal zit er aan dit tasje een hengsel omdat een hard clutch soms lastig is om vast te houden. Een variant van de hard clutch die we veel zien is de knuckle clutch. Bedacht en ontworpen door de beroemde, helaas inmiddels overleden, Alexander McQueen. Aan zijn tasjes hangen flinke prijskaartjes, maar gelukkig zijn er ook mooie knock off’s te vinden.


Zwart: Primark Goud: H&M
Zilver: ASOS Roze: ASOS
Rechtsonder: Primark


bron

Schoudertasje
Geen zin om de hele avond een tasje vast te houden en wil je je armen de lucht in gooien? Ga dan voor een cross body bag, oftewel een schoudertasje! Ideaal voor als je flink wat spulletjes bij je hebt. Ook deze tasjes zijn er in alle vormen en maten en hebben aan de binnenkant vaak aparte vakjes voor je telefoon of sleutels. Wij gaan zeker het tasje met de letters LOVE aanschaffen!


Linksboven: Primark Linksonder: ASOS  
Blauw: ASOS Love: River Island
Metallic: ASOS


bron

Voor je telefoon ASOS heeft nu speciale tasjes waar je telefoon (helaas alleen de iPhone 5 zeggen ze op de website) in kwijt kunt. Het tasje is een combinatie van een portemonnee en een telefoonhoesje. Wij hebben geen Iphone 5 en gebruiken hem daarom als mini clutch of portemonnee!


ASOS / ASOS / ASOS

Beha
Wil je helemaal geen tasje mee? Ook wij hebben wel eens zo’n avond en stoppen dan onze telefoon of geld in onze beha, maar echt ideaal is dit niet. Studenten van de Washington University in Seattle kwamen met een oplossing. De Joey Bra! Deze beha heeft vakjes waar je je geld, bankpasjes, telefoon en sleutels in kunt stoppen. Voor 29,99 dollar is de beha van jou, wat omgerekend zo’n €22,50 is. Ons lijkt het ideaal, maar waarom de beha de mannennaam Joey heeft gekregen is ons een raadsel...


Joeybra

Wat voor tasje ga jij dragen tijdens de feestdagen? Wat voor onderwerp zien jullie graag in een fashion-artikel?

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved