Beauty

Chique kapsel? Maak de Gooische Maxima!

Je kunt nooit genoeg haarinspiratie krijgen! Voor een speciale gelegenheid wil je natuurlijk ook iets leuks met je haren doen, maar zo makkelijk is dat nog niet. Kapper van de sterren Mika van Leeuwen laat in 'Cut by Mika' stap voor stap zien hoe je de mooiste kapsels kunt maken. Deze week creëert hij een hairdo à la Maxima bij Gooisch meisje Pauline Wingelaar. 

Vorige keer maakte Mika nog een hot-knot bij Zimra Geurts, deze week neemt hij het haar van Paulien Wingelaar onder handen. Pauline werd bekend door de serie “Echte Gooische Meisjes” en was daarnaast te bewonderen in “Echte Meisje In De Jungle”. In 2009 ging ze uit de kleren voor “Playboy”. Maar of ze nu naakt op een cover staat of tot haar middel in de blubber, Pauline’s haar moet altijd goed zitten.

Nou, daar zorgt Mika wel voor! Hij heeft een hairdo à la Maxima gekozen voor Pauline. Dit kapsel is heel geschikt voor een chique feestje, bijvoorbeeld een kerstgala. Uiterdaard legt Mika weer een aantal moeilijke dilemma's voor tijdens het stylen. Zo vraagt hij aan Pauline of ze liever een arme knapperd of een rijke lelijkerd zou willen. Haar antwoord zie je in de aflevering! 

'Cut by Mika' met Pauline Wingelaar:

Wil jij stap voor stap zien hoe de Maxima hairdo gemaakt wordt? Bekijk dan de tutorial:

Meer 'Cut by Mika'? Kijk dan even op de website van Net5. Het programma wordt iedere vrijdagochtend en -middag uitgezonden om 7.15 uur en 14.25 uur, of bekijk de andere afleveringen op Girlscene. 

Like de Facebookpagina van Kis Kappers, onder iedere 100 nieuwe likers verloten zij een haarverzorgingspakket.

Wat vind jij van Pauline's Maxima kapsel?