Nederlandse vrouw heeft big boobs

Lifestyle door Emma

Pamela Anderson's voorgevel heeft concurrentie! Uit onderzoek blijkt dat de Nederlandse vrouw steeds grotere borsten krijgt. Meisjes hebben op steeds jongere leeftijd een grote cupmaat (D of groter) nodig. Er wordt zelfs gesproken over een 'Cup E explosie'... Meer hierover lees je hier! 


Bron

De winkels hangen er nog niet vol mee, maar uit onderzoek van Beate Uhse is gebleken dat hier wel behoefte aan is. In het onderzoek is gekeken naar de aankoop van lingerie. Volgens de resultaten kan er in Nederland gesproken worden van een 'Cup E en F explosie'. In twee jaar tijd zijn in de meest gangbare taillematen (75 en 80) de bestellingen van de cup E en cup F ongewoon sterk toegenomen. Uit een ander onderzoek in 2012 bleek al dat 32% van alle Nederlandse vrouwen cupmaat D of groter heeft. Hiermee staan wij op nummer drie van grootste cupmaat in Europese landen! 

Maar hoe kan het dat borsten steeds groter worden? Er komt in ieder geval geen plastisch chirurg aan te pas. Volgens psychologe en seksuologe Kaat Bollen is de oorzaak niet zo sexy, we zijn steeds langer geworden en mensen worden steeds dikker.

Het is duidelijk dat we in Nederland big boobs hebben. Maar de borsten worden niet alleen steeds groter, meisjes hebben ook op steeds jongere leeftijd een grote voorgevel. Meiden gaan steeds vroeger aan de pil en volgens Kaat dragen deze hormonen bij aan de grotere cupmaat op jonge leeftijd. 

Goed nieuws voor alle girls met big boobs: tegenwoordig hoef je het niet meer te doen met een huidskleurige bh, steeds meer merken investeren in mooie bh's voor grotere maten.


Bron

Wat vind jij van dit nieuws?