Win: €750 shoptegoed bij Primark! [afgelopen]

Winnen door Emma

Yessss, PRIMARK takes over! De winkelketen opent steeds meer filialen, onlangs was Zoetermeer een winkel rijker, maar de nieuwste PRIMARK opent op 19 november in Eindhoven. Dat moet gevierd worden! Na het gigantische succes van de vorige winactie, kunnen we nu wéér 6 winnaars gelukkig maken met giga shoptegoed. Dus heb je vorige keer helaas niet gewonnen? Grijp dan nu je kans! 

Als je voor het eerst in PRIMARK komt, dan waan je je in de hemel. Schoenen, accessoires en kleding voor zulke prijzen?! Yes please! Geen wonder dat er steeds meer winkels door het hele land komen. Op 19 november opent PRIMARK in Eindhoven en het is het grootste filiaal van Benelux met ruim 5300 m2!

De winkel heeft maar liefst 4 verdiepen, waarvan 3 voor de dames (yay!). Deze PRIMARK heeft een hele grote schoenenafdeling en alles is volgens nieuw design. De winkel ziet er dus nog mooier uit dan de andere winkels. Bovendien kun je er makkelijk naartoe, het is maar even lopen vanaf station Eindhoven. Shop till you drop! 

Omdat we de opening van dit nieuwe filiaal moeten vieren, mogen wij 6 dames heel gelukkig maken! Girlscene geeft 5x €100 en 1x €250 weg. De lucky winner van het mega shoptegoed van €250 gaat op 17 december samen met Girlscene kerstshoppen in de nieuwe PRIMARK winkel in Eindhoven. 

Ben jij bij de opening in Eindhoven op 19 november? Tijdens de opening is er ook een leuk festival aan de gang. De opening van Primark Eindhoven valt in de eerste week van Fijne Feestdagen Festival en zorgt daarmee voor de aftrap van de feestdagen shopping periode die nog tot het einde van de Kerstvakantie duurt. Tijdens Fijne Feestdagen Festival, van 16 november 2013 t/m 5 januari 2014, zijn er overal activiteiten. Van sfeervol winkelen en schaatsen op de Markt tot gezellige kerstmarkten op diverse locaties. Ook zijn er Glamour December Fashionshows en een grootse After Christmas SALE. Check deze website voor wat je niet missen mag. Shoppen en feesten tegelijk? Daar zeggen wij geen nee tegen! 

Wil jij kans maken op shoptegoed van PRIMARK? Hieronder lees je wat je daarvoor moet doen. 

Wat moet je doen?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op Facebook, Twitter en Bloglovin'
♥ Deel dit artikel op Facebook en/of Twitter
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Wat is jouw musthave voor de winter?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.