Girlscene interviewt Tyler Ward: wat wil jij weten?

Lifestyle door Renee

Spannend nieuws: Girlscene interviewt Tyler Ward deze week! Tyler treedt op in de Melkweg, Amsterdam en Girlscene krijgt de kans om even te kletsen met de zanger. Tyler Ward behoort tot de grote jongens op YouTube met bijna 1,5 miljoen abonnees. Het gaat zo goed met hem dat hij leeft van fulltime muziek maken. Girlscene is benieuwd wat jij graag wil weten van Tyler, dus laat snel een reactie achter.

Een jaar geleden schreef Girlscene over YouTube hottie Tyler Ward. In zijn populairste video - die maar liefst 22 (!) miljoen keer is bekeken - covert hij Payphone van Maroon 5, maar Tyler begon vijf jaar al met muziek maken. 


Tyler is een singer/songwriter. Naast covers zingt hij dus ook zijn eigen nummer in, zoals Falling samen met Alex G. 

 

Zijn video's bleven niet onopgemerkt bij de grote sterren. Tyler filmde en zong vervolgens met onder andere Jason Derulo en Cody Simpson. Daarnaast stond hij in het voorprogramma van Gavin DeGraw. 


 

 

Aanstaande vrijdag treedt Tyler Ward op in de Melkweg en voordat hij het podium betreedt mag Girlscene hem het hemd van het lijf vragen. We zijn benieuwd wat jij als Girlscene lezeres en fan graag van Tyler wilt weten. Het mag over zijn muziek gaan, maar wees niet bang om persoonlijke vragen te stellen. De leukste vragen leggen we vervolgens voor aan Tyler! 

Dus ladies: stel al je brandende vragen in een reactie onder dit artikel en wie weet lees je binnenkort het antwoord op Girlscene!