Fashion

Fashionable & on trend met Boohoo.com

Ken jij Boohoo.com al? In Engeland is deze webshop helemaal booming. Je kunt er de hipste items vinden voor een betaalbare prijs. Kijk, daar houden wij nou van! Boohoo.com pikt de trends van de catwalk feilloos op zodat wij er vervolgens on trend bij kunnen lopen. Bovendien wordt de webshop dagelijks bijgevuld met nieuwe items, je raakt dus nooit uitgeshopt. Benieuwd naar Boohoo.com? Lees dan snel verder. 

De webshop bestaat sinds 2006 en sindsdien is het een gigantisch succes. Zo'n groot succes, dat ze nu ook kleding en accessoires naar het buitenland versturen. Gelukkig ook naar ons koude kikkerlandje :-). De producten die Boohoo.com aanbiedt zijn niet duur, maar geheel on trend. Oja: boven de €25 zijn de verzendkosten gratis! 

Ben jij nou ook niet zo goed met webshops omdat je overspoeld wordt door het gigantische aanbod? No problem for Boohoo.com! Het handige van Boohoo.com is dat ze precies weten wat de trends van dit moment zijn en dat ze items gebaseerd op deze trends voor je selecteren. Met een druk op de knop krijg je een heel overzicht van alle musthaves in een bepaalde stijl! 

Trend: Urban English 


Jas €75 / Boyfriend beanie €5 
Trui €22 / Trui €22

Trend: Tartan


Sjaal €16 / Jurk €16 
Rok €12 / Legging €15

Trend: Leopard


Skinny jeans €30 / Vest €30
Shirt €16 /  Jurk €16

Ken jij Boohoo.com al? Wat vind jij ervan? 

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved