Series & Films

De allerlaatste trailer van The Hunger Games: Catching Fire

The time for games is over... De nieuwste film van The Hunger Games belooft net zo spannende te worden als de eerste. De studio heeft nu de allerlaatste trailer van de film vrijgegeven, vol spanning en oorlog. Aaaah, nog minder dan een maand te gaan! Kan jij ook niet wachten en wil je nieuwe beelden van The Hunger Games: Catching Fire zien? Lees dan snel verder. 


Bron: reporters

Onlangs schreven wij al over een nieuwe trailer van The Hunger Games: Catching Fire en het is wel duidelijk geworden dat jullie het net zo graag willen zien als wij. Gelukkig duurt het niet heel lang meer voordat de film uitkomt (staat 20 november al in jullie agenda?!). Hoe zou het verder gaan met Katniss en Peeta nadat ze de regels hebben verbroken en de laatste Hongerspelen hebben gewonnen?!

Dit is de allerlaatste trailer van de sequel en dit zijn dus ook de laatste beelden die we van de film zullen zien. Deze trailer laat veel meer actie zien dan de voorgaande beelden. Zo gebruikt Katniss haar pijl en boog skills en we horen hoe President Snow haar uitdaagt om aan 'een echte oorlog' mee te doen. 


Bron: YouTube 

Ben jij klaar voor de 1 minuut 7 durende trailer? Bekijk 'm hieronder: 

Pssst! Mega fan van The Hunger Games? Houd Girlscene dan in de gaten, morgen komt er namelijk een héél leuke winactie aan. 

WAAAH, wil jij The Hunger Games: Catching Fire ook zo graag zien? Hoe vond je de allerlaatste trailer? 

Bron: eonline

LOVE dit artikel
20 meiden hebben deze blog geloved