Win: 2 vrijkaarten The Hunger Games: Catching Fire en prijzenpakket [afgelopen]

Winnen door Redactie

Het is bijna zover en we kunnen echt niet meer wachten op The Hunger Games: Catching Fire! The Hunger Games is één van de favoriete films van Girlscene en 20 november is het te zien in de bioscoop. En het goede nieuws is dat jij erbij kunt zijn! Als je meedoet met de winactie maak je kans op twee vrijkaarten voor The Hunger Games: Catching Fire en een gaaf prijzenpakket. Moet jij erbij zijn? Kijk snel verder om te zien hoe je kunt winnen.


Girlscene liet de trailer van The Hunger Games: Catching Fire aan het begin van de maand al zien. Gelukkig komt 20 november steeds dichterbij en kunnen we eindelijk de hele film kijken met onze favorieten Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth! 


Waar gaat The Hunger Games: Catching Fire over?
Na het winnen van de brute Hongerspelen zijn Katniss en Peeta alles behalve veilig. Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool. Een opstand die zij hebben helpen ontstaan. President Snow accepteert als enig excuus voor hun gedrag de overweldigende liefde die ze voor elkaar voelen. En tijdens hun verplichte zegetocht langs alle districten zullen ze de wereld hiervan moeten overtuigen. Als dat niet lukt, zullen er vreselijke consequenties zijn. Het Capitool kondigt kort daarna de 75ste editie van de Hongerspelen aan. Deze heeft als ‘Quarter Quell’ speciale nieuwe regels en die doen iedereen versteld staan.


Wat kun je winnen?
- 2 vrijkaarten voor The Hunger Games: Catching Fire
- poster
- DVD
- stoffen tas
- magneetset
- Mockingjay tassenhanger
- boekenlegger
- earbuds
- Katniss sleutelhanger
- armband sparks
- mobielhangertje
- t-shirt


Wil je 2 vrijkaarten winnen, deze goodies en meer merchandise? Dan moet je onderstaande doen:
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Like Girlscene op Facebook
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Wie is jouw favoriete acteur in The Hunger Games?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild.