Do it yourself kapsel inspiratie

Beauty door Renee

Super mooie kapsels in een handomdraai... Dat willen we wel! Maar vaak is de eerste gedachte: ik ben niet goed met haar en ik kan geen mooie kapsels maken. No problemo, op YouTube staan goede tutorials waarin meiden je stap voor stap uitleggen hoe je met simpele tips en tricks de mooiste kunstwerken van je haar maakt. Dit kan jij vast en zeker ook namaken. Girlscene zet de leukste tutorials op een rij.

Een tijdje terug liet Girlscene al de leukste back to school hairstyles zien, maar inmiddels is het geen zomer meer en heb je misschien wel zin in nieuwe ideeën voor het haar. Kijk maar even mee naar de volgende tutorials.

Formeel
Als je ergens werkt waar de sfeer formeel is of als je een gelegenheid hebt waar je er netjes uit moet zien, is deze tutorial iets voor jou. Je hebt half lang tot lang haar nodig en het ziet er het mooiste uit als je een slag in je haar hebt of krullen. 

 

Bohemian
Dit kapsel is ideaal als je overdag je haar uit het gezicht wilt hebben, zonder dat je er saai uitziet. Dit is een twist op de gewone paardenstaart.

 

Upside down braid
Een vlecht en knot in een? Ja! Deze stijl is interessant, girly en fun tegelijkertijd. Het is even oefenen, maar als je lang haar hebt moet het zeker lukken. 

 

Waterval paardenstaart
Geen tijd om je haar te doen 's ochtends? Hop, snel je haar in een staart binden. Deze paardenstaart is geen gewone, het is namelijk een waterval paardenstaart waarbij een deel van je haar als een waterval over de achterkant van het hoofd valt.

 

Dun haar
Met dun haar kun je veel verschillende haarstijlen creëren. In de onderstaande video zie je kapsels die speciaal voor dunner haar gemaakt zijn. Geen zin om je haar te krullen? Slaap dan met haarrollers, papilloten of een vlecht. 

 

Dik haar
Met dik haar is het eenvoudig om een paardenstaart te maken met veel volume. In deze video zie je hoe je deze flirty staart maakt. Wat je ook kunt doen is een halve paardenstaart maken, waarbij je alleen de bovenkant van het haar vastbindt. 

 

Kort haar
Er zijn natuurlijk ook meiden met kort(er) haar. Toch zijn er veel mogelijkheden om leuke kapsels voor elkaar te krijgen, zoals deze simpele up do

 


Lang haar
Wie weinig tijd heeft, die heeft veel aan deze video waarin wordt uitgelegd welke kapsels snel en eenvoudig zijn om in elkaar te zetten als je haast hebt.


Welke kapsels zijn jouw favoriet?