Fashion

Report: CoolCat wintercollectie in Hollywood Music Hall

CoolCat weet wel hoe je een nieuwe wintercollectie presenteert! Afgelopen zondag werd de wintercollectie gepresenteerd tijdens een vet feestje in de Hollywood Music Hall in Rotterdam. Het dans en muziek evenement werd even omgetoverd in een fashion event waar iedere CoolCat fan bij kon zijn. Met dansers van SYTYCD en The Ultimate Dance Battle was het een feestje dat we niet snel vergeten.


We hebben nooit eerder een presentatie van een wintercollectie gezien door middel van dansacts mét dansers van So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle. Daarna ging het feest tot in de late uurtjes door met The Partysquad, Mr. Polska en Feest DJ Ruud. 1300 mensen waren aanwezig om de nieuwe collectie te zien en daarna te dansen op lekkere muziek en los te gaan tijdens de lasershows en special effects. Van CoolCat hoef je geen traditionele modeshow te verwachten, dat is zeker! Het feest was net een videoclip met de beste (en knappe ;-)) dansers van televisie.


Het thema van het feest was Release The Beast, wat natuurlijk te maken heeft met de nieuwe winterkleding van CoolCat. Op de danscatwalk is animal print de trend voor de koude maanden. Andere trends die we op de catwalk spotten zijn colour splash - véél kleur! -, denim, punk en romantiek met lieve kleuren en zachte stoffen. Ook aan de details is gedacht die de kleding net iets spannender maken.


De collectie is voor iedereen: het maakt niet uit of je een uitgesproken urban of punk stijl hebt of liever gaat voor glamour en stijlvol. Neon en grafische t-shirts worden afgewisseld met chique barok met gouden details voor de feestdagen waardoor de kleding goed bij jongeren past.

De favoriete items van Girlscene

Trui met kant € 34,95 / Shirt met tekst € 17,95
Broek met print € 39,95 / Rokje € 39,95Was jij bij CoolCat's Release The Beast?

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved