Fashion

PRIMARK Zoetermeer is geopend!

Yesss, PRIMARK takes over! Er worden steeds meer vestigingen van deze kledingketen geopend in Nederland. Vandaag was Zoetermeer aan de beurt. Om 11 uur opende PRIMARK haar deuren voor het publiek en het was werkelijk een gekkenhuis! Maar ja, hippe én betaalbare kleding: geen wonder dat elk meisje ervoor in de rij staat. Ben jij benieuwd naar de eerste beelden van deze gloednieuwe vestiging? Lees dan snel verder! 

Alle fashionista's springen vandaag een gat in de lucht, want vanaf vandaag kun je ook in Zoetermeer terecht voor items van PRIMARK. Na het succes van de vier winkels in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam en Almere kon een nieuwe vestiging natuurlijk niet uitblijven. PRIMARK heeft ervoor gekozen om een nieuw filiaal te openen in Zoetermeer. Girlscene's Emma was bij de opening om de eerste beelden van de nieuwe winkel vast te leggen. 

De winkel heeft een oppervlakte van ruim 3500 vierkante meter, meer dan genoeg ruimte voor al jouw favoriete PRIMARK items. En echt, er is voor ieder wat wils! De winkel heeft een afdeling voor mannen, vrouwen en kinderen, en daarnaast is er ook een groot assortiment schoenen, tassen, accessoires, home items en beauty. Fijn weetje: in PRIMARK Zoetermeer zijn er meer paskamers gemaakt, zodat je niet meer zo lang in de rij hoeft te staan. Handig! 

De opening van de winkel was een chaos van jewelste. Honderden mensen kwamen naar het nieuwe PRIMARK filiaal om een glimp van de winkel op te vangen en natuurlijk om te SHOPPEN! Tja wat wil je, het is ook zo goedkoop ;-).

Benieuwd hoe PRIMARK Zoetermeer eruitziet? Bekijk hieronder de eerste beelden! 

PRIMARK Zoetermeer
Burg. van Leeuwenpassage 2
ma: 11:00 - 18:30 uur
di:   09:00 - 18:30 uur
wo: 09:00 - 18:30 uur
do:  09:00 - 18:30 uur
vr:   09:00 - 21:00 uur
za:  09:00 - 18:30 uur
zo:  12:00 - 17:00 uur

Wat vind jij van PRIMARK Zoetermeer? Ga jij een bezoekje brengen? Waar hoop jij dat PRIMARK nog een winkel gaat openen? 

LOVE dit artikel
19 meiden hebben deze blog geloved