Fashion

Trend: Cut out boots

De trend van dit moment? Cut out boots! Deze laarsjes kun je eindeloos combineren; of je nu voor een girly look of juist stoere look wil gaan. De cut out boots veroveren alle harten van fashion bloggers en het werd dus tijd dat de redactie van Girlscene ook een paar cut out boots in de kast kreeg. Emma bestelde haar stoere paar op Sacha.nl. Wil je haar cut out boots zien en wil je weten hoe je ze kunt combineren? Lees dan snel verder. 

De biker boot is helemaal hot, maar nu is er een nog hottere variant: de biker boot met open stukken (waar de naam ‘cut out’ vandaan komt). Cut out boots zijn laarsjes met een ‘hap’ erin. Deze hap wordt voor een deel opgevuld door gespen, dus ze worden ook wel cut out buckle boots genoemd. Ze zullen je voeten niet zo warm houden als de biker boots, maar daardoor zijn ze de perfecte stappers voor de herfst. 

Natuurlijk moest de redactie ook aan deze trend geloven. Verschillende celebs en bloggers zijn er al mee gespot. Emma ging meteen voor gewaagde cut out boots; laarsjes met opvallende gespen met opvallend details, ze zullen zeker een edgy randje aan je outfit geven! 

Emma is zeker niet de enige met deze cut out boots van Sacha! Er zijn veel bloggers die voor dezelfde boots zijn gevallen. Kijk maar mee hoe zij ze combineren: 


Ben jij ook fan van Emma’s cut out boots? Bestel ze hier voor €99,95. 

Er zijn ook iets minder gewaagde cut out boots met subtielere gespen, kleinere cut outs of juist meerdere gespen.  Cut out boots zijn bovendien eindeloos te combineren, je kunt er elke look mee creëren. Combineer de laarzen met een driekwart broek of short voor een klassieke look, trek ze bij skinny jeans met scheuren of leren legging aan voor een stoere look of ga lekker girly de deur uit met een schattig rokje of jurkje. Je eigen cut out boots aanschaffen? Bij Sacha.nl hebben ze een breed assortiment: van gewaagde tot minder gewaagde exemplaren. Bekijk snel de webshop om jouw ideale paar cut out boots uit te zoeken. 

Inspiratie nodig? Wij zetten een paar fashionfoto’s voor je op een rijtje:


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron

Wat vind jij van cut out boots? Heb jij ze al in je garderobe?