Fashion

Shopping & Inspiratie: A Pinky Winter

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: shopping en inspiratie voor een roze winter. 

Heel Girlscene ademt roze, dus voor deze editie dachten wij: let’s go pink! Roze is een van dé grote (opkomende) trends dit najaar. De lichte poedertinten roze zijn favoriet bij veel designers. Gespot op de catwalk, maar ook zeker bij bloggers en in streetstyle reports. Vooral de pinky coat is een eyecatcher die we voorbij zagen komen bij onder andere: Carven, Burberry en Marc Jacobs. De grotere winkelketens zoals Zara, ASOS en River Island, hebben ook al roze jassen in de winkel hangen.


bron

Ook Topshop is goed op de hoogte van de roze trend. Afgelopen London Fashion Week showden zij namelijk veel roze op de catwalk. De modellen waren allemaal roze uitgedost in broeken, fluffy vesten en shiny rokken. Zelfs de schoenen van de modellen waren roze. De oogschaduw was daarentegen lichtblauw voor een extra contrast.


bron


bron

Roze is een girly en opvallende kleur. We zien dat bloggers roze vooral combineren met zwart, wit en grijs, omdat de kleur zo goed naar voren komt. Als je van opvallen houdt, dan raden wij je zeker een roze winterjas aan. Vind je dat iets te veel van het goede? Dan kun je beter gaan voor bijvoorbeeld een roze skaterskirt of fluffy trui!


bron

Budgetketen Primark is er ook als de kippen bij en heeft meerdere roze jassen in de collectie. Deze liggen midden oktober in de winkel en hebben een fijn budget prijsje.


Beeld: Primark


Beeld: Primark

Uiteraard zocht Fashionscene ook deze week weer items voor je uit! Zet je roze bril op en let’s go shopping!


Topshop € 103 / Primark € 35 


River Island € 87,61 / Zara € 69,95


Rok Topshop € 13 / Beanie ASOS € 9,43 / Blouse H&M € 19,95 / Jurkje Primark € 22 / Trui Nelly € 34,95 / Oorbellen ASOS € 8,09

Wat vind jij van de roze trend? Welke items wil jij in je kledingkast hangen?

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved