Series & Films

Nieuwe The Hunger Games trailer!

JAAA, het is bijna zover; op 20 november gaat The Hunger Games: Catching Fire in première! Hoe zou het verder gaan met Katniss en Peeta nadat ze de regels hebben verbroken en de laatste Hongerspelen hebben gewonnen?! Als jij ook niet langer kunt wachten op het vervolg, dan kunnen we jouw 'honger' misschien een beetje stillen met een nieuwe trailer van 1 minuut! Lees snel verder om de trailer te bekijken. 

The Hunger Games uit 2012 was een gigantisch succes, de film heeft wereldwijd maar liefst $700 miljoen opgebracht! Een spannend vervolg was dan ook snel gemaakt. Wij kijken in ieder geval erg uit naar het moment dat we de film kunnen zien, al helemaal na het zien van de allernieuwste trailer. In de emotionele trailer kun je ook het nieuwe nummer 'Atlas' van Coldplay horen. Deze zetten we alvast in onze Spotify-lijst ;-). 

Waar gaat The Hunger Games: Cathing Fire over?
Na het winnen van de brute Hongerspelen zijn Katniss en Peeta alles behalve veilig. Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool. Een opstand die zij hebben helpen ontstaan President Snow accepteert als enig excuus voor hun gedrag de overweldigende liefde die ze voor elkaar voelen. En tijdens hun verplichte zegetocht langs alle districten zullen ze de wereld hiervan moeten overtuigen. Als dat niet lukt, zullen er vreselijke consequenties zijn. Het Capitool kondigt kort daarna de 75ste editie van de Hongerspelen aan. Deze heeft als ‘Quarter Quell’ speciale nieuwe regels. En die doen iedereen versteld staan.

Bekijk hieronder de trailer van The Hunger Games: Catching Fire!

Kun jij ook niet wachten tot The Hunger Games: Catching Fire? Wat vond je van de trailer? 

Bron: eonline, filmtotaal, pathe
Bron beeld: reporters

LOVE dit artikel
46 meiden hebben deze blog geloved