WIN: 1x2 tickets naar 2013 MTV EMA + hotel [afgelopen]

Winnen door Emma

Voor de twintigste keer op een rij organiseert MTV de Europe Music Awards (EMA's). Dit is dé awardshow van het jaar waar de grootste zangers en zangeressen ter wereld prijzen winnen en optreden. De superster die in ieder geval aanwezig is? Niemand minder dan Katy Perry. En JIJ kan erbij zijn! Win 2 toegangskaartjes voor de 2013 MTV EMA in Amsterdam. 

10 november is het zover: dan worden de felbegeerde 2013 MTV EMA prijzen uitgereikt aan de grootste artiesten ter wereld. Dit jaar is wel heel speciaal, de show vindt namelijk plaats in onze hoofdstad! Jawel, de meeste beroemde celebs zullen naar Amsterdam afreizen om bij 2013 MTV EMA te zijn, hoe cool is dat. 

Trek je mooiste outfit maar vast uit de kast, want jij kunt bij hét muziekspektakel van het jaar zijn! Rondlopen tussen de grootste sterren ter wereld? Katy Perry een geweldig optreden zien geven? Deze dromen zullen onder andere uitkomen als jij twee toegangskaarten voor 2013 MTV EMA wint.

Heb jij al gestemd op je favoriete artiesten? Elk jaar worden de artiesten die een EMA ontvangen, gekozen door JULLIE, de gepassioneerde muziekfans uit de hele wereld die miljoenen stemmen uitbrengen om hun idolen te steunen. Als je nog niet hebt gestemd, dan kun je dat op de website van 2013 MTV EMA doen. 

Meer informatie over 2013 MTV EMA of updates over de show, kijk hier

2013 MTV EMA
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Datum: 10 november 2013
Tijd: 21.00 uur (red carpet begint om 20.00 uur) 

Wat kun je precies winnen (voor twee personen)?
- 1 kamer met tweepersoonsbed voor één nachtje in een viersterrenhotel
- 2 tickets naar de music award show van het jaar
- Goodie bag & drankjes vooraf de show 
- Chaperons die jullie begeleiden voor & na de show

Natuurlijk moet je er wel wat voor doen om deze grote prijs te winnen! Wat precies? Dat lees je hieronder. 

Wat moet je doen? 
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Schrijf een blog met het thema 'muziek'
♥ Upload je blog hier
♥ Stuur de URL (het linkje) van je blog naar danique@girlscene.nl
♥ Deel je geschreven blog op Facebook en/of Twitter door de URL te kopiëren en op je profiel te plaatsen
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens + telefoonnummer in te vullen:

2013 MTV EMA: wat is je adres & telefoonnummer?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild of gebeld.