Fashion

De Sporty Style draag je zo!

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Een van de grote trends voor het aankomend seizoen is de Sporty Style. Fashionscene laat de musthave producten voor deze trend zien en toont de opties hoe je 'm draagt! 

Een van de duidelijke autumn/winter trends van 2013/2014 is de sporty style. Wij houden van deze trend omdat 1) het lekker comfy zit, 2) we kunnen onze sportitems nu gewoon overdag dragen en 3) het is über fashionable! Maar wat houdt de sporty style precies in? Qua kleurgebruik is het niet heel spannend, we zien bij bloggers vooral veel zwart, grijs en wit. Verder zijn het items met sportieve invloeden, je echte trainingsbroek is niet helemaal de bedoeling, maar een zwarte broek met witte streep aan de zijkant alsof het een trainingsbroek is, kan dan weer heel leuk zijn!


bron


bron

Ook de bomberjacks zijn weer helemaal terug. Sommige zijn niet zo heel flatterend, kies daarom voor een variant van een dun stofje. Verder zien we veel rokjes van leer, quilted of gemaakt van een joggingstof. Daarnaast kun je de plank niet misslaan met een shirtje met een sporty cijfer! De Isabel Marant inspired sneakers kunnen ook nog steeds en passen goed bij de sporty style. Draag ze bijvoorbeeld onder een rokje zoals je ziet in de ‘sporty style look’.


H&M / H&M / H&M

 Bron

Ook crop tops passen goed bij een sporty look, alhoewel dit in de winter nogal koud is. Verder zien we ook veel de combinatie van sweaters en rokjes. Hou je van een beetje daring? Ga dan voor een sportieve jurk!

bron

bron

Top / Rokje / Bomberjack / Sneakers

Bomberjack / Top / Jeans / Laarsjes


Top / T-shirt jurk / Jurk

Hou jij van de Sporty Style?

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved