Winnen

Win: 10x €15,00 shoptegoed bij Smartphonehoesjes.nl [afgelopen]

Een smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. We houden contact met onze vrienden, hebben altijd een camera op zak en worden helemaal up-to-date gehouden. Het is dus logisch dat je jouw smartphone in een mooi hoesje steekt of er leuke telefoonaccessoires voor koopt. Bij smartphonehoesjes.nl kun je hiervoor terecht. Jij maakt kans op shoptegoed van €15,00! Lees hier wat je daarvoor moet doen. 


Bron

Smartphonehoesjes.nl heeft -zoals de naam als zegt- een breed assortiment aan goedkope en hippe telefoonhoesjes. Welk merk smartphone je hebt, maakt helemaal niks uit; er zijn hoesjes voor iPhone (5), Blackberry, Samsung, HTC, LG en ga zo maar door.

Sinds kort zijn er ook veel nieuwe accessoires te vinden! Denk aan iPhone accessoires, Samsung accessoires, stylus pennen, autoladers en hardlooparmbanden. In deze webwinkel kun je dus voor alles omtrent smartphone en tablet terecht. Hoe handig is dat. Je bestelling wordt snel geleverd en de verzending kost je helemaal niets! 

Jij kunt €15,00 shoptegoed bij smartphonehoesjes.nl winnen! 

Wat moet je doen?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:
 

Waarom moet jij shoptegoed bij smartphonehoesjes.nl winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
27 meiden hebben deze blog geloved