Series & Films

Dat wordt huilen; bekijk de promo van Glee's Finn-Tribute

Heb jij zin op deze herfstige vrijdagmorgen te huilen? Bekijk dan de promo voor de Glee aflevering die volgende week in Amerika wordt uitgezonden. Volgende week wordt namelijk de Cory/Finn Tribute uitgezonden en dat belooft heel wat emoties naar boven te brengen, wij hielden het zelfs bij de promo al niet helemaal droog...

Cory Monteith overleed zoals jullie waarschijnlijk wel weten afgelopen zomer, op 13 juli, aan een overdosis heroïne en alcohol. Een paar maanden hiervoor bracht Cory een paar weken door in een afkickkliniek en het leek erop dat Cory hierna zijn verslavingen onder controle had. Maar dat was toch niet het geval, of in ieder geval, hij had zijn verslavingen niet goed genoeg onder controle, want we weten allemaal wat er 13 juli gebeurd is.

Aanstaande donderdag wordt in Amerika de derde aflevering van het vijfde Glee seizoen uitgezonden. De uitzending draagt de naam 'The Quarterback' en is een tribute aan Cory/Finn. Tijdens de aflevering maken een groot aantal Glee sterren die nu geen vaste rol meer hebben hun opwachting; waaronder Kurt's vader, Finn's moeder, Mercedes, Puck, Mike, Coach Beast en Will's verloofde Emma.

In de promo horen we Lea Michele / Rachel een hartverscheurend nummer zingen. Ze zingt 'Make you feel my love' oorspronkelijk een nummer van Bob Dylan, maar wij kennen het nummer het beste van Adele, die het op haar album '19' zong. 

In de promo zien we de leerlingen van McKinley High rouwen om de dood van Finn, we zien het altaar dat ze voor Finn gemaakt hebben, we zien Kurt huilen in het football-jasje van Finn, we zien Rachel hartverscheurend huilen in de armen van Will. We voelen onze waterlanders opkomen en weten nu al zeker; volgende week moeten we tissues inslaan, want anders gaat het niet goedkomen.

Ben jij nog steeds verdrietig over de dood van Cory Monteith? Word jij ook verdrietig bij het zien van deze promo? Wat vind je van Lea's versie van 'Make you feel my love'?

Kijk jij Glee niet direct als de afleveringen in Amerika uitkomen en ben jij benieuwd wanneer het weer in Nederland wordt uigezonden?! Er was even sprake van dat seizoen 4 deze herfst bij RTL5 zou worden uitgezonden, maar dat blijkt toch niet helemaal het geval te zijn. Je kunt seizoen 4 van Glee in ieder geval bij Bol.com bestellen.

LOVE dit artikel
12 meiden hebben deze blog geloved