Fashion

De nieuwe ZARA Amsterdam opent morgen haar deuren!

Een paar maanden hebben we het in Amsterdam zonder ZARA moeten doen. Belachelijk, hoe kunnen ze dat nou doen, de ZARA voor ruim drie maanden sluiten? We waren hevig gefrustreerd, maar moeten nu toch toegeven dat het het waard was; de nieuwe ZARA in Amsterdam die morgen voor het publiek haar deuren opent is de hemel voor ZARA-junkies.

Wat ze de afgelopen drie maanden achter gesloten deuren gedaan hebben bij ZARA? Ze hebben er een pandje bijgetrokken en het oppervlak van ZARA is bijna twee keer zo groot als voorheen en dat maakt deze ZARA (samen met de ZARA in Milaan) de grootste van de wereld. Wowwwww!

De ZARA is volgens een heel ander concept ontworpen. Ten eerste is de ZARA heel erg milieubewust; staat er niemand op de roltrap? Dan staat de roltrap stil. Is er niemand bij de paskamers? Dan zijn de lichten daaruit. Maar dit milieubewuste aspect is niet het enige nieuwe, de ZARA is ook op een heel andere manier ingedeeld. Verdwaal jij ook nog wel eens bij ZARA? In dit nieuwe concept zijn alle collecties per collectie in hoeken gehangen. In iedere hoek vind je een andere look.

In Amsterdam hangt op dit moment de complete collectie van ZARA, als je het hier niet vindt, dan weten we het ook niet meer. Wij hebben gistermiddag anderhalf uur gekwijld bij alle mooie collecties. Het is maar goed dat er gistermiddag nog niets gekocht kon worden, anders was het vast niet goed gegaan met onze bankrekening.

Dus dames, leg je slaapzak maar vast klaar.. vanaf morgenochtend is de nieuwe ZARA in Amsterdam geopend. Let op; betreden op eigen risicio ;-)

Bekijk hieronder de foto’s die we maakten voor een kleine impressie van de winkel en onze favoriete kwijl-items.

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe ZARA in Amsterdam. Woon jij in Amsterdam en vond je het ook zo vervelend dat je de afgelopen maanden niet even snel naar ZARA kon?

 

LOVE dit artikel
12 meiden hebben deze blog geloved