Winnen

Win: €750 shoptegoed bij Primark! [afgelopen]

289

Oh yes, ladies! Primark is Girlscene's favoriete winkel om trendy maar budget items te shoppen. We reizen regelmatig af naar Hoofddorp en Zaandam om eens flink geld uit te geven. Omdat we niet zonder Primark en niet zonder jullie kunnen, vieren we de opening van Primark Zoetermeer door een mega bedrag shoptegoed weg te geven aan zes lucky winnaressen. Wil je weten hoe je kans maakt? Lees dan snel verder!

Oh Primark, we hebben je in onze fashionista hart gesloten... De wintercollectie hebben we inmiddels tien keer bekeken en volledig ingeslagen. Ja, Girlscene redacteuren zijn van die meiden die met vier grote tassen de winkel verlaten. En toen kwam het goede nieuws dat Primark uitbreidt in Nederland met maar liefst acht(!) filialen. We love it!

Een van de acht filialen opent bijna en dat is Primark Zoetermeer! Girlscene is er natuurlijk bij en laat de opening niet onopgemerkt voorbij gaan. De winkel opent officieel op 23 oktober om 11:00 uur en jij maakt kans om mega veel kleding, schoenen, accessoires en andere goodies in te slaan zonder zelf maar een cent uit te geven met de Girlscene x Primark winactie.

Wat jij kunt winnen? 1 van de 5 giftvouchers ter waarde van € 100 of 1x € 250 inclusief shopsessie met Girlscene. 

De gelukkige persoon die € 250 wint gaat samen met Girlscene shoppen in Primark Zoetermeer op woensdag 6 november. Natuurlijk nemen we de camera mee om het shoppen vast te leggen. :-)

Wat moet je doen?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op Facebook, Twitter en Bloglovin'
♥ Deel dit artikel op Facebook en/of Twitter
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Waarom wil jij kans maken op shoptegoed bij Primark?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Je maakt meer kans om te winnen als je Girlscene volgt op social media én het artikel deelt.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
237 meiden hebben deze blog geloved