Lifestyle

Hot or not? 'Work B**ch' videoclip van Britney Spears

Britney is back! De blonde zangeres gaat al een tijdje mee en ze is niet van plan om op de achtergrond te verdwijnen. Work B**ch is Britney's nieuwste hit en nu is de bijbehorende videoclip ein-de-lijk uitgekomen. We zien een strak lichaam, snelle choreografie en... Nou, kijk zelf maar! Wat vind jij: is deze nieuwe videoclip hot or not? 


Bron

Het is een leuke dag voor alle Britney fans! De zangeres heeft al een tijdje geen (solo) videoclip meer gemaakt, hier hebben veel mensen op gewacht! 'Work B**ch' is de eerste single van Britney's nieuwe album (die uitkomt op 3 december).

In de nieuwe videoclip zien we weer de oude Britney; strakke outfits en sexy moves zoals we van haar gewend zijn. Wij vinden dat ze in de clip laat zien dat ze het nog steeds kan, maar de zangeres bekent dat ze daar nu wel meer moeite mee heeft: ''Als moeder voelde ik me wel ongemakkelijk om me op een seksuele manier te bewegen.'' Maar Brit heeft zich daar overheen gezet en uiteindelijk is ze erg blij met het resultaat! 

Hoewel we nu meer de Britney à 2001 zien, is deze videoclip in vergelijking met vroeger wat volwassener volgens regisseur Ben Mor (die ook 'Scream & Shout' heeft geregisseerd). ''Ik vind dat we hierin de volwassen Britney laten zien. Bij een nummer met zulke harde woorden horen ook harde beelden en die hebben we zeker gemaakt.'' zegt hij. Ben vindt het een een grote eer om Britney's eerste videoclip te regisseren: ''Ik heb deze kans gekregen en dat is een huge deal. We hebben alles uit de kast gehaald. We wilden de lat zo hoog mogelijk leggen, hopelijk kunnen we de volgende videoclip net zo goed of zelfs beter maken. Het kan in ieder geval niet slechter worden.'' 

Leuk detail: één van de bh's die de popster draagt is van onze eigen Marlies Dekkers! 

Nu is het aan jou! Bekijk de videoclip hieronder:

Wat vind jij van Britney's 'Work B**ch' clip? Is Britney back? Of vind je het een flop? 

Bron: ohnotheydidnt, mtv, eonline

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved