News

Tweede concert One Direction in Nederland!

Woehoe! Goed nieuws, ladies. Omdat het eerste concert van One Direction in Nederland is uitverkocht heeft Mojo Concerts nu bekend gemaakt dat 1D een tweede concert geeft in de Amsterdam ArenA. Harry, Niall, Zayn, Liam en Louis spenderen een extra nacht in Amsterdam voor hun Where We Are Tour 2014. Schrijf 25 juni alvast in je agenda!

Girlscene schreef eerder al over het One Direction concert in Nederland op 24 juni 2014. Directioners hebben snel hun tickets gekocht voor de show in de Amsterdam ArenA, waardoor het 1D-concert snel uitverkocht was. Dat is niet eerlijk voor de rest van de trouwe fans die graag de jongens willen zien optreden! Het goede nieuws is dat je alsnog kans hebt om naar het concert te gaan, omdat de jongens op 25 juni nogmaals in de ArenA performen. Yes!

Tijdens de twee concerten in juni zingen de heren liedjes van hun nieuwe album Midnight Memories. Dit derde album is de opvolger van Up All Night en Take Me Home en de releasedatum is 25 november 2013. Natuurlijk kent iedereen Best Song Ever al uit haar hoofd, maar je hebt in ieder geval genoeg tijd om de rest van de liedjes liedjes woord voor woord te kennen voordat One Direction optreedt in Nederland!

Verzamel je vriendinnen, ouders, broers, zussen, nichtjes en neefjes snel... De kaarten voor het tweede concert zijn al in de verkoop, dus go get them now.

Ga jij tickets kopen? Ben je al eerder naar een One Direction-concert geweest?

Bron: nu / ad
Beeld: reporters

LOVE dit artikel
9 meiden hebben deze blog geloved