Fashion

Fashion Friday: Warme Vesten

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een Fashion Friday voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week in Fashion Friday: warme vesten.

Het kwik daalt en van het grauwe weer worden we soms best een beetje sip. Ook is bibberen in de collegezaal of klas geen pretje en daarom laten wij in deze Fashion Friday grote en grove vesten zien die ideaal zijn voor deze tijd van het jaar! Pak jezelf lekker in met deze fashionable vesten.


Bron: Who What Wear

Warm & cozy, maar oh zo über praktisch. Zo kun je bijvoorbeeld jurkjes die te bloot zijn voor de winter, maar die je makkelijk nog aan kunt, dragen met een vest. Het grove vest valt op veel verschillende manieren te combineren zoals wij laten zien in de drie samengestelde looks.

Links een outfit uit het lookbook van Mango. Rechts, ook Isabel Marant laat in haar nieuwe collectie voor H&M een groot gebreid vest zien.


Voor een stoere maar toch girly look kies je voor een zoet kleurtje in combinatie met stoer leer. Het zachte fluffy vest houdt je zeker warm. Het leren shortje en de leren laarsjes geven de outfit een stoere touch. Onder je vest een wit shirtje met tekst and you’re ready to go. Uiteraard combineer je de short met een dikke legging!

Vest H&M / Shortje / ShirtEnkellaarsjes


Deze look is casual chic. Het vest met aztec print is al een eyecatcher op zich, dus voor de rest heeft de outfit niet veel nodig. Een beetje chic voeg je toe met de enkellaarsjes van Primark. De skinny jeans houdt de look rustig en zorgt voor één geheel. Met de oorbellen mag je best een beetje uitpakken. Deze hangers zijn van Primark en kosten maar vier euro!

Vest / Skinny / Oorbellen Primark / Enkellaarsjes Primark


Hooggehakt de deur uit als het iets kouder is doe je met look 3. De mooie blauwe midi rok van Primark combineer je met een dikke zwarte cardigan van H&M. De peep toe heels komen van Primark en het simpele shirtje draag je boven de rok om de look compleet te maken.
Rok Primark / Hakken Primark / Shirt Vest

 Ook deze dierlijke vesten zijn hip voor de herfst.

Vest Mango / Vest H&M / Vest New Look

Welke look past bij jou? Wat vind jij van warme vesten?

Must reads 👀