Beauty

De favoriete beautyproducten van: Liset

Girlscene is benieuwd naar de favoriete beautyproducten van lezeressen! Welke producten zijn jouw absolute musthaves? Misschien heb je een mascara gevonden die voor de meest waanzinnige oogopslag zorgt of heb je een lippenstift in jouw collectie die een bijzondere herinnering heeft. Elke keer vertelt een lezeres over de paradepaardjes uit haar collectie die je echt geprobeerd moet hebben. Deze keer deelt Liset haar favorieten.


Mijn favoriete lippenstift is Hot Tahiti van Mac. Omdat ik de kleur in de verpakking een beetje paarsig vond, had ik de lippenstift bijna laten liggen. Ik weet niet waarom ik toch heb besloten hem uit te testen, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Op mijn lippen is het meer een roze-rode kleur. Niet te donker en niet te fel. En in tegenstelling tot sommige andere lippenstiften droogt hij mijn lippen totaal niet uit. Het liefst zou ik Hot Tahiti de hele herfst dragen, maar dan kan ik halverwege een nieuwe kopen en daar vind ik de lippenstiften van Mac nou net te duur voor. Dat wordt afwisselen dus. Prijs: €18,50 Te koop bij: counters in (onder andere) Bijenkorf.


Mijn zusje heeft een Sleek Face Form kit met daarin de blush Rose Gold, maar omdat zij andere schooltijden heeft, greep ik vaak mis als ik de blush wilde lenen. Deze zomer zijn we naar Engeland geweest en een van de eerste dingen die ik kocht was deze blush. Het mooie aan deze blush vind ik dat de kleur, zoals de naam al doet vermoeden, een combinatie is van roze en goud. Prijs: rond de €6,- Te koop: online bij Sleek.


Mijn favoriete bronzer is er een van Rimmel, namelijk de Natural Bronzer in 026 Sun Kissed. Een paar maanden geleden lag deze ineens in een van de graaibakken van Kruidvat voor maar €2,50. Hij zit nog steeds in de collectie en was niet beschadigd dus ik weet niet waarom hij hierin lag, maar sinds ik hem heb gekocht heb ik hem elke dag gebruikt. Het is een bronzer die amper glitters bevat. Omdat Rose Gold van Sleek wel veel glitters bevat wordt het al snel too much om ook nog een bronzer met glitters te nemen. Ik hoop dat hij binnenkort weer in een van de graaibakken ligt, maar als mijne op is zou ik het ook niet erg vinden om gewoon de volle prijs te betalen. Zo fijn is deze bronzer. Prijs: rond de €8,95. Te koop bij: drogisterijen.


Ik ben helemaal gek van luchtjes en dingen die lekker ruiken, maar heb niet het budget om elke maand een parfum van €90,- aan te schaffen. Voor meiden die net als ik houden van lekkere luchtjes raad ik aan om naar de Victoria Secret winkel op Schiphol te gaan (voor de douane). Ik heb hier mijn bodymist Vanilla Lace gekocht. Vanilla Lace ruikt naar musk en vanille zegt de verpakking. Mijn stiefmoeder vindt hem naar snoepjes ruiken. Het is al twee keer gebeurd dat ik de bodymist op spoot en dat zij haar hoofd om de deur stak om te vragen wat er zo naar snoepjes rook. De geur vervliegt niet snel en zo’n fles kan makkelijk langer dan een jaar mee. Prijs: €12,- Te koop bij: Victoria Secret.


Als laatste heb ik drie douchegels van I Love… Misschien lijkt het niet alsof dit favorieten van mij zijn, maar schijn bedriegt. De flessen zijn nog zo vol, omdat ik het eigenlijk zonde vind om ze te gebruiken omdat ze zo lekker zijn! De eerste douchegel van I Love… die ik kocht is ‘Cherry Sweetheart’ en ik heb spijt dat ik niet alle flessen die er stonden mee heb genomen, zo lekker ruikt het. Het is een limited edition, maar elke keer als ik de Douglas in loop kijk ik toch stiekem of ze hem hebben. Ik kan heel kort zijn over de geur van de twee grote flessen. De ene ruikt naar kersensnoepjes en de andere heeft een zoete watermeloen geur. Het kleine flesje heb ik afgelopen week gekocht. Het is een geur die waarschijnlijk alleen in de winter te koop is, aangezien er rendieren op de verpakking staan en de naam ‘Sparkling Snowflake’ ook behoorlijk winters is. De douchegel ruikt naar citroen, vanille en witte chocola. Super lekker dus. Ik hoop dat Douglas snel de grote fles in het assortiment krijgt! Prijs: €6,95 voor de grote flessen, €2,50 voor de kleintjes. Te koop bij: Douglas.

Wil jij ook jouw lievelings beautyproducten delen? Geef je dan op. Mail het volgende naar danique@girlscene.nl:
- Een paar mooie foto's (minimaal 5) van jouw favoriete beautyproducten. Er zijn wel een paar eisen waar je foto's aan moeten voldoen:
1. Eén foto van alle producten bij elkaar, los hiervan nog een x-aantal foto's per product
2. Foto's moeten minimaal 600 pixels breed zijn, hoe groter hoe beter.
3. Foto's moeten scherp en duidelijk zijn.

- Vergeet ook vooral de informatie niet te sturen: een alinea over jezelf, welke producten, waarom deze producten (waarom vind jij ze fijn?), waar kun je het kopen en misschien de prijs, hoelang gebruik je het product al, etc...

Good luck ladies! Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie beautyartikelen, dus sturen maar :-).

Welke beautyproducten gebruik jij het liefst?

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved