Fashion

DIY: Schoenen clip

We hebben allemaal een favoriete paar schoenen, maar we moeten toegeven dat ze na verloop van tijd een beetje saai worden... Stop! Je hoeft ze niet meteen vaarwel te zeggen of naar de winkel te sprinten voor nieuwe stappers, je kunt ze ook gewoon opleuken door er een schoenen clip op te doen. Hoe je dat maakt? Dat lees je hier! 

Dit heb je nodig: 
- Een paar vintage oorbellen
- Clip ons (te koop bij hobbywinkels)
- Superlijm 
- Tang
- Tandenstokers

Gebruik de tang om de clip van de vintage oorbellen af te krijgen. Als je het een beetje heen en weer beweegt, dan zal het er vanzelf af gaan. Doe een flinke hoeveelheid lijm op de clip met behulp van een tandenstoker.

Druk de clip tegen de achterkant van de vintage oorbel. Let er wel op de de clip kleiner is dan de oorbel, zodat je de clip niet ziet zitten. Doe dit ook bij de andere oorbel. Laat ze een paar uur drogen. 

Als de oorbellen niet groot genoeg zijn, dan kun je ook twee oorbellen met elkaar combineren. Smeer lijm op de zijkant van een oorbel, gebruik hiervoor een tandenstoker, en druk de andere oorbel er tegen aan. Smeer nog wat lijm op de achterkant, zodat het stevig vast zit. Herhaal bij de andere oorbellen. Laat het een paar uur drogen. 

Doe een goede hoeveelheid lijm op de achterkant van de clip en druk deze op de achterkant van de oorbel. Herhaal bij de andere oorbel en laat drogen. 

Clip ze op je favoriete ballerina's!

... Of wissel ze af. 

En trek ze aan :-).

Ga jij deze DIY maken? 

Bron beeld & tekst: honestlywtf.com

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved