Fashion

Girlscene in #Nellyholic outfits

Ken je dat; dat je enthousiast opspringt als je de bel hoort omdat je een pakketje verwacht? Zo deden Danique en Emma in ieder geval wel toen er werd aangebeld op het kantoor. Onlangs schreven we nog over het feit dat we altijd nét iets te veel kijken op Nelly.com en oepsss, we're guilty again. Ben jij benieuwd welke twee #Nellyholic outfits wij hebben geshopt? Lees dan snel verder. 

Danique's #nellyholic by day outfit

Deze #nellyholic by day outfit is perfect voor de herfst. Het leren rokje is echt een musthave, het staat super fashionable en het is warm genoeg voor het herfstige weer. Het shirtje (eigenlijk niet van Nelly.com, maar we hebben een soortgelijk shirt erbij gezocht) is simpel en casual, maar wordt opgeleukt door de statement ketting. De outfit wordt afgemaakt door de look-a-like Chloe boots die op dit moment helemaal hip zijn. We love it! 

Get the look


1. € 42,95
2. € 39,95
3. € 44,95
4. € 42,95

Emma's #nellyholic by day outfit

Emma heeft een #nellyholic by day outfit geshopt voor het koudere weer. De jas is lekker warm, met grote zakken en een capuchon (dat betekent nooit meer als een verzopen kat aankomen op het kantoor ;)) met nep bontkraag. De broek is simpel en kan bij elke gelegenheid gedragen worden. De boots met studs zijn de ideale schoenen voor het winterweer, van goede kwaliteit maar ook fashionable. Zowel de broek als de schoenen zijn eigenlijk niet van Nelly.com, maar we hebben de look-a-likes erbij gezocht. 

Get the look


1. € 69,95
2. € 139,95
3. € 47,95

Welke item zou jij wel willen hebben? Ben jij ook een #nellyholic?

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved