Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities, realitysterren en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elke week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?

Hilary Duff heeft haar handen vol als ze geld in de parkeermeter gooit in Studio City, Californië. Hilary gaat voor een stoere look met een grijze jeans, muscle tee en zwarte laarzen. Om de outfit op te fleuren combineert ze een felrode Louis Vuitton tas bij haar donkere kleding. 

Kourtney Kardashian eet 's avonds gezellig met haar vriend Scott Disick, die met een witte Lamborghini arriveert, haar moeder Kris Jenner en een vriend. Tijdens de sushidate draagt Kourt een gestructureerde jurk. De onderkant van de jurk is zwart, waardoor het lijkt alsof ze een rok met een top draagt. Daaronder combineert ze haar gladiator sandalen die veel te zien zijn in de serie Keeping Up With The Kardashians.

Kourtney's zusje Kylie Jenner is gespot toen ze ging winkelen in Californië. Kylie stapt uit haar grote Mercedes en draagt all black. Haar eenvoudige zwarte top combineert ze met een strakke leren short en stoere combat boots. Met haar fringe tas maakt ze haar casual outfit compleet. 

Gwyneth Paltrow is samen met haar zoontje Moses op stap in Californië. De actrice showt haar slanke bruine benen in een korte spijkershort. Het is goed te zien dat Gwyneth goed voor haar lichaam zorgt, mede dankzij haar kookboek! Verder draagt Gwyneth een simpel T-shirt en teenslippers en matcht ze qua kleuren goed met haar zoon. 

Wie rockt de look?