News

Zac Efron was verslaafd aan cocaïne

Terwijl iedereen gefocust was op Lindsay Lohan, kampte ook een andere ster met verslavingsproblemen. Die ster is niemand minder dan Zac Efron. Ja, dat kwam voor ons ook als een schok! Op het eerste gezicht leek het leven van de Disney-ster een droom; hij is knap, getalenteerd en zijn carrière is nog steeds booming. Helaas blijkt zijn leven alles behalve een droom te zijn. Zac heeft vijf maanden geleden in een afkickkliniek gezeten. 

Zac Efron's leven is niet zo perfect als het lijkt. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de acteur in rehab heeft gezeten om zijn verslavingsprobleem aan te pakken. Eerst werd er geschreven dat hij niet van de fles af kon blijven, maar TMZ meldt dat Zac met een veel groter probleem kampte. Hij zou namelijk verslaafd zijn aan cocaïne. 

Zac's verslaving kwam aan het licht toen hij aan het filmen was voor zijn nieuwe film 'Neighbors'. Hij zou naar verluidt veel aan het feesten zijn en daardoor heeft de acteur zelfs een paar werkdagen gemist! Op de set zou het algemeen bekend zijn dat de Disney-ster cocaïne gebruikte. Gelukkig heeft Zac ingezien dat hij een probleem heeft en daarvoor is hij naar rehab gegaan. Hij heeft zijn behandeling begin dit jaar afgerond.

Toch heeft Zac zijn verslaving voor een lange tijd geheim kunnen houden. Hoe dat kan? Een bron vertelt dat de acteur er erg goed in is om 'te doen alsof': ''Hij is een controlfreak en Zac zorgde er altijd voor dat niemand het doorhad dat hij zoveel feestte. Dat zijn geheim nu naar buiten is gekomen, is echt een ramp voor hem. Hij wil zijn leven graag privé houden.'' De bron onthult dat Zac zijn nieuwe vriendin zelfs geheim heeft gehouden! 

De bron kijkt er niet van op dat de knappe acteur in aanraking is gekomen met drugs: ''Zac is jong en hij houdt van feesten. Het komt vaak voor in Hollywood, iedereen gebruikt weleens drugs. De meesten weten het goed te verbergen en Zac is hier een perfect voorbeeld van.'' 

Gelukkig gaat het nu erg goed met Zac. De acteur is 'happy & healthy'

Had jij verwacht dat Zac een verslaving zou hebben? Hoe vind je het dat hij het zo lang geheim heeft gehouden? Denk je dat er meer sterren met een verslaving zullen zijn? 

Bron: eonline, thehollywoodlife
Bron beeld: reporters

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved