Beauty

10 manieren om er fris uit te zien

Je hebt 's ochtends niet een uur nodig om er fris en goed uit te zien. Er zijn belangrijke dingen te doen zoals eh... langer slapen bijvoorbeeld? En ontbijt eten en je kleding voor de dag uitkiezen. Uiteindelijk is het wel fijn als je eruitziet alsof je veel moeite hebt gedaan die ochtend. Doe iets leuks met je haar en volg de volgende beauty tips voor een instant beauty boost!


bron

Shimme-shimme-shimmer
Fris en fruitig ben je al snel met highlighter op de juiste plekken. Heb je een lichte, koele huidskleur? Kies dan voor een meer zilveren of roze highlight kleur. Als je een warmere huidskleur hebt, staat een gele of gouden highlight kleur mooi. Donkere meiden staat een gouden highlight prachtig.

Breng highlighter aan op de plekken die je naar voren wil brengen, zoals jukbeenderen, neusbrug en cupid's bow, dat is op je bovenlip. Het ziet er ook mooi uit als je highlighter aanbrengt onder je wenkbrauwen. Glans onder de hoek of boog van je wenkbrauw lift je gezicht en vergeet niet om de binnenste ooghoeken te accentueren! Dan zie je er wakker uit terwijl je misschien maar een paar uur hebt geslapen.

Slaap
Een van de beste beauty trucs is voldoende slapen. Je straalt al snel moeheid uit als je daadwerkelijk moe bent. Dus probeer eens om een uur eerder te slapen en word 's ochtends uitgerust wakker. Vermijd stressvolle dingen voordat je gaat slapen, net als het licht van je smartphone, computer en televisie. Hou een beautyslaapje en laat 's nachts je lichaam herstellen. Dan heb je die highlighter de volgende dag niet eens nodig. ;-)

Houding
Wek een andere indruk - zelfverzekerd - door aan je houding te werken. Rechtop, schouders naar achter en beneden, buik licht inhouden en heupen een beetje naar voren. Kleding hangt beter om je lichaam als je rechtop staat en de bloedcirculatie verbetert wanneer de juiste houding aanneemt. Beauty van binnen en buiten! 


bron

Lippenstift
Een goede kleur lippenstift is een snelle manier om er verzorgd uit te zien. Met een felle kleur op de lippen heb je verder weinig make-up nodig, omdat je alle aandacht naar je mond trekt. Een 2-in-1 truc is om een kleur te kiezen met een blauwe ondertoon. Dan lijken je tanden witter in tegenstelling tot lipkleuren met een oranje ondertoon. 

Oogmake-up
Mascara is het favoriete beautyproduct van vele meiden en dat is niet voor niets. Door je wimpers te krullen en mascara aan te brengen zie je er meteen frisser uit en vergroot je de ogen. Zorg voor lengte en volume en niemand die doorheeft dat deze bambi ogen niet genoeg rust hebben gehad. Maak het af met een wit of huidkleurig oogpotlood om de roodheid op de waterlijn te neutraliseren. Wil je extra moeite doen? Een lijntje langs de bovenste wimperrand laten je ogen er nog groter uitzien.

De-puff
Wallen onder je ogen geven een vermoeide indruk. Het is niet altijd te verhelpen, maar je kunt de zwelling wel tegengaan door met speciale oogrollers over de 'zwelling' te gaan. Garnier heeft een oogroller die cafeïne bevat en een metalen bolletje heeft. Dat voelt altijd koel aan onder de ogen, dus ideaal om aan te brengen nadat je wakker bent geworden. Tip: highlighter staat niet altijd mooi op wallen. Het is meer geschikt voor donkere kringen, omdat je anders juist de aandacht legt op de puffy plekken onder je ogen die je eigenlijk wil verdoezelen. 


bron

Spray
Niets is lekkerder dan je gezicht even sprayen met een speciale mist voor je gezicht. Er zijn watersprays, zoals Evian, die geschikt zijn om even op te frissen als je het bijvoorbeeld warm hebt. Daarnaast kun je kiezen voor een spray die de houdbaarheid van je gezichtsmake-up verlengen (Urban Decay All Nighter, De Slick en Chill) of die de poederige laag verminderen waardoor make-up er natuurlijk uitziet (MAC Fix+). De gezichtsprays zijn eigenlijk een soort deodorant voor het gezicht. Het verfrist en laat je er glanzend uitzien. De sprays die echt iets voor je huid doen zijn vaak moeilijker te vinden en iets duurder, maar watersprays zijn makkelijker verkrijgbaar en kosten minder. Kijk eens bij een parfumerie in jouw buurt.

Water
Water doet zoveel meer voor je dan cafeïne-/suikerhoudende dranken. Het hydrateert je lichaam in plaats van het te dehydrateren en laat je gezicht meer stralen. Beauty komt ook van binnenuit, dus zorg dat je altijd gehydrateerd bent. Als je dorst hebt, ben je al gedehydrateerd. Als je dan frisdrank drinkt helpt dat niet om het vochtgehalte op peil te houden. Je kunt water ook afwisselen met kruidenthee of groene thee zonder suiker. 

Hydrateer van buitenaf
Je bent van binnenuit gehydrateerd omdat je genoeg water drinkt. Maar door invloeden van buitenaf, zoals te warm douchen en de verwarming die hoog staat, kan je huid toch droog zijn. Ook de kou buiten heeft invloed op je huid. Verzorg je huid met rijke crèmes (L'Occitane, The Body Shop) of kies voor een natuurlijke optie: honing. Crèmes laten meestal een glanslaag achter op de huid, waardoor je jong en uitgerust voor de dag komt.


bron

Droogshampoo
Oeps... je haar hangt als vette sliertjes om je gezicht heen en je hebt geen tijd om het te wassen. Fris is anders, maar de snelste manier om hier vanaf te komen is door droogshampoo te gebruiken. Schud de bus, hou het ongeveer 30 cm van je haar af en spray het scheiding voor scheiding door je haar. Laat het even zitten en werk het vervolgens goed in je haar met je vingers. Borstel het door en gebruik daarna weer je handen voor meer volume. Wij hebben de Batiste droogshampoos al onder de loep genomen, check hier de Batiste review.

Wat zijn jouw beauty tips?

Bron: sheknows, mens-en-gezondheid, shape, elle

LOVE dit artikel
47 meiden hebben deze blog geloved