En de Elite Model Look wildcard gaat naar...

Fashion door Redactie

Afgelopen vrijdag vertelden we jullie over onze bijzondere winactie, een wildcard voor de halve finale van de Elite Model Look op 22 september in Amsterdam. Dit weekend stroomden de mailtjes met foto's binnen. Meer dan 250 hoopvolle meisjes (en 2 mannen) mailden ons hun foto's en gegevens. Gisteren heeft Hoofdredactrice Danique samen met Elite Model Management Amsterdam de winnaar(s) gekozen. 

Winnaar(s)? JA, meervoud inderdaad! Er waren zoveel goede inzendingen dat kiezen heel lastig was. Uiteindelijk is er besloten dat we maar gewoon voor twee winnaars moesten gaan. Mocht je niets gehoord hebben? Dan kun je ervan uitgaan dat je niet gewonnen hebt.

Winnares nummer één is Anouk van der Reest, Anouk viert vandaag haar zeventiende verjaardag (gefeliciteerd Anouk!) Ze is 1.75m en wilde heel graag meedoen met de castingdag in Groningen, helaas was ze hiervoor net te laat. Maar niet voor de wildcard!

De tweede winnares is Sabien Rijntjes. Sabien is 16 jaar, heeft kledingmaat 34 en is 1.81m lang. 

Anouk en Sabien staan aanstaande zondag in de halve finale van de Elite Model Look. De halve finale vindt plaats in de salon van Rob Peetoom Hair+Make-up aan de Elandsgracht. Daar wordt beslist wie er uiteindelijk door mag naar de finale van de Elite Model Look Nederland op 4 oktober in The Harbour Club Amsterdam. De winnares van de finale staat op 27 november in Shenzhen (China) in de internationale finale waar een 3-jarig contract bij Elite Model Agency Worldwide gewonnen kan worden!

Gefeliciteerd Anouk en Sabien!