Fashion

Streetstyle: Bloggers gaan voor Sporty Chic

Mode hoeft echt niet altijd ondraagbaar te zijn. Mode kan ook super comfortabel zijn, gelukkig! Trend van het moment? Sporty chic! Nikes, leren jasjes, baseball caps, running tights en sweaters. Onze favoriete bloggers laten zien hoe je deze stijl het best draagt.


Bron beeld: Lizzyvdligt.com

Blogger Lizzy combineert haar (zelf ontworpen) Nike Air Max met een lekkere joggingbroek en een fluffy roze sweater. Sportief, comfortabel maar toch ook heel erg fashion!


Bron beeld: Lovely by Lucy

Lucy van modeblog Lovely by Lucy combineert haar witte Nike sky high dunks met een sportieve legging en een wit T-shirt. Een leren jasje er overheen en deze outfit is ook voor de herfst geschikt!


Bron beeld: Stylescrapbook

Andy van Stylescrapbook combineert haar jogging broek en Kenzo sweater moeiteloos met een paar mega hoge hakken en haar Proenza Schouler tas.


Bron beeld: Girlslove2run

Francien van Girlslove2run spot je vrijwel altijd rennend. Is het niet voor haar dagelijkse kilometers, dan is het omdat ze altijd haast heeft (Druk!). Je ziet haar dan ook vrijwel altijd op Nikes en in hardlooptights, die ze voor haar werk combineert met een zwart colbert.


Bron beeld: Lovely by Lucy

Nog een mooie sportieve outfit van Lucy. Dit pakje ziet eruit alsof je er in kunt slapen. Maar gecombineerd met een leren jasje, mooie schoenen en tas kan dit ook prima voor op straat.


Bron: Song of Style

Aimee van Song of Style bezoekt een sportwedstrijd in sportieve outfit met sneakers en een baseball cap.


Bron beeld: Six Feet From The Edge

Debbie van SFFTE wordt de laatste tijd steeds vaker rennend gespot. Haar Nikes draagt ze niet alleen tijdens het rennen, maar combineert ze moeiteloos met rokjes en andere nettere outfits.


Bron beeld: Six Feet From The Edge

Maar Debbie draagt niet alleen Nike sneakers, ze kiest ook voor de prachtige Isabel Marant Wedge Sneakers in combinatie met een stoere broek en leer lasje. Cool!

Wat is jouw favoriete sportieve chique look? Is dit jouw stijl, of ben jij meer van de jurkjes en hoge hakken?

Must reads 👀