Fashion Friday: Skater Skirts

Fashion door Renee

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een Fashion Friday voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week in Fashion Friday: Skater Skirts!

New York Fashion Week is helaas alweer voorbij, maar wat hebben we kunnen genieten van de vele streetstyle en bloggeroutfits! We hebben veel nieuwe trends gespot, maar ook trends die nu weer helemaal back on track zijn! Dit wilden wij jullie niet laten ontgaan en daarom laten wij je een aantal looks van NYFW zien mét skater skirts.
Bron


Bron

Bron


Bron

De trend is al eerder dit jaar begonnen, maar is nu een absolute musthave voor je kledingkast. De skater skirt is een kort en wijd klokkend rokje, maar de Engelse term heeft echter niets met skaters zelf te maken. In tegendeel: haast ieder modemeisje loopt in een skater skirt! Is het dan misschien omdat de rokjes wijd zijn en wijde kleding hoort bij een skater look? Anyway, hoe je zo’n rokje combineert? Als je uitgaat is het superleuk om een skater skirt met een crop top te combineren zoals je ook bij Peace Love Shea en Song of Style op NYFW zag. Maar dit is voor overdag misschien te bloot, dan kun je beter kiezen voor een basic blousje of wijdvallend T-shirt voor een stoere maar toch vrouwelijke look. Maak het af met een leuk stel bikerboots of als je een hakkenmeisje bent, met high heels. Ben je meer van een sporty look? Gekleurde sneakers (link happy sneakers) staan ook super onder bijvoorbeeld een leather skater skirt.
Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Helaas is de herfst alweer begonnen en wordt het te koud om met onze benen bloot te gaan. Maar niet getreurd, skater skirts zijn ook perfecte winteritems! Combineer je rokje met een leuke sweater, mooi vest of furry coat. Dikke legging eronder, mooie laarsjes aan en je look is helemaal compleet! Kijk mee hoe bloggers Le Blog de Betty en The Blonde Salad hun skater skirts in de winter combineren.

Bron

Bron

Bron

Shop skater skirts:
ASOS - ASOS - ASOS

Topshop - H&M - Topshop

Heb jij al een skater skirt in je kast hangen?