Win: 2x outfit uit de s.Oliver X Qui Shengxian collectie [afgelopen]

Winnen door Emma

Mode en kunst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe cool zou het dan zijn als een kunstenaar kleding ontwerpt?! Het merk s.Oliver dacht er hetzelfde over en lanceert de limited s.Oliver art collection in samenwerking met de Chinese kunstenaar Qui Shengxian. In de collectie zijn unieke en gedetailleerde items te vinden waar jij sowieso veel complimentjes mee zal vangen. Jij maakt kans op een van de twee looks! Lees snel verder voor de details. 

De s.Oliver Casual lijn presenteert exclusieve items in materialen als zijde en kasjmier met kenmerken van de kunstenaar's 'Mother and son' vormgeving. Qui Shengxian's gedetailleerde en expressieve designs zijn de perfecte basis voor een collectie gemaakt met veel passie voor details. 

Over Qiu Shengxian
Qiu Shengxian is een kunstenaar uit Shanghai. Hij combineert Chinese kunst met contemporary elementen in een expressionistische stijl. Deze stijl wordt ook wel de 'Mother and son style' genoemd. Shengxian's 'Mother and son' vormgeving heeft een grote invloed gehad op de kunstwereld van de 20ste en 21ste eeuw, vergelijkbaar met de kubus werken van Pablo Picasso in Europa. Vandaag de dag vind je het werk van Shengxian onder andere terug in het Witte Huis in Washington en in het Lui Haisu Art Museum in Shanghai.

De exclusieve s.Oliver X Qui Shengxian collectie ligt vanaf 29 augustus in geselecteerde winkels.

Als Girlscene-lezers maak jij kans op een van de twee setjes uit de exclusieve collectie. Let op: de items komen in maat 38!

Wat kun je winnen?

Look 1


- jeans: €69,99
- shirt met print: €29,99
- bomber jack: €119,99

Look 2


 - legging: €25,99
- shirt met pailletten: €59,99

Wat moet je doen?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Welk s.Oliver setje wil jij graag winnen en wanneer ga jij het dragen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Oja, wil jij meer kans maken om te winnen? Tweet de winactie dan via de link in de linkerbalk naast dit artikel en/of like het artikel op Facebook. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!