News

Miley in Amsterdam, naakt in videoclip en 12x 'interessanter' dan Syrië

We willen graag beginnen met het aanbieden van onze welgemeende excuses. Girlscene zou je onderhand Mileyscene kunnen noemen, maar ook vandaag kunnen we het toch weer niet laten. Er is ook gewoon ZO-veel 'nieuws' rondom de twerkende, tonguitstekende, peroxide blonde zangeres.


Miley in Parijs | Bron: Reporters

Miley Cyrus in Amsterdam
Miley is deze week in Europa om haar nieuwe album #Bangerz te promoten. Op zaterdag was ze in Duitsland voor interviews, gisteren vloog ze naar Parijs. Maar wat veel mensen (inclusief wij) niet wisten, was dat Miley afgelopen zondag in Amsterdam was. Zaterdagavond laat arriveerde Miley in Amsterdam, 24 uur later vloog ze verder naar Parijs.

Wat ze in de tussentijd gedaan heeft? Ze heeft onder andere zeven uur lang in een coffeeshop gezeten. Van een inside bron hebben we begrepen dat Miley zich eerst heeft laten fotograferen en dat de coffeeshop daarna speciaal voor haar zeven uur gesloten is. Miley zat na-tuur-lijk niet alleen in de coffeeshop, ze was samen met vrienden, crew en een bodyguard.

Benieuwd naar de beelden? Kijk hier!


Pageviews van nieuws over Syrië en Miley | Bron: NYMAG

Miley Cyrus levert 12x meer pageviews op dan Syrië
De oorlog in Syrië is op dit moment één van de belangrijkste, zo niet het belangrijkste, nieuwsitem. De situatie is zorgwekkend, zeker nu de Verenigde Staten zich er mee dreigt te gaan bemoeien.

Maar mensen lezen er niet graag over. Sterker nog, ze lezen veel liever over Miley Cyrus. De dag na de VMA's werd er twaalf keer meer over Miley gelezen dan over Syrië en dat terwijl er meer berichten over Syrië geplaatst werden.

En een dag later wordt er nog steeds meer gelezen over Miley dan over Syrië.. Alleen in Rusland en Israël vonden ze Syrië interessanter dan Miley...


Miley Cyrus naakt in haar nieuwe videoclip 'Wrecking Ball'

Miley Cyrus naakt in nieuwe videoclip 
Gistermiddag werd de nieuwe videoclip van Miley op haar officiële Vevo account gelanceerd. We vragen ons af of Miley het concept kleding wel begrijpt ;-). Ok, als we zo'n lichaam als Miley zouden hebben, zouden we ook trots zijn op ons lichaam, maar of we ook naakt op een bal door een ruimte zouden zwieren? 

Bekijk hieronder de videoclip voor Wrecking Ball

Hebben jullie Miley gespot in Amsterdam? Eerlijk zeggen... lees jij eerder een nieuwsbericht over Syrië of over Miley? En..... wat vinden jullie van Miley's nieuwe videoclip?

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved