Fashion

Ontdek jouw perfecte bh!

Wist je dat 80% de verkeerde bh draagt? Bh's zijn vaak te klein, te wijd of te strak. Maar de tijd dat vrouwen de verkeerde bh maat dragen is voorbij! Hunkemöller lanceert de Sexy comes in all Shapes. De vier bh's passen perfect bij jouw borstvorm. Het is nu zelfs mogelijk om online bij Hunkemöller de beste bh voor jouw borsten te bestellen. Hoe dat kan? Lees snel verder!

Hunkemöller brengt vier bra shapes uit die rekening houden met de vorm van de borsten. Ze analyseerden 27 borst types onder maar liefst 1100 vrouwen. Daarna ontwikkelde Hunkemöller de vier bh vormen die ervoor zorgen dat jij de perfecte bh kunt vinden! De vier bh's zijn:
- Perfect plunge
- Fabulous full cup 
- Delicious demi
- Beautiful balcony


Perfect plunge
De bh voor kleine tot medium borsten. Het type Perfect plunge geeft een mooi decolleté en is perfect voor onder laag gesneden shirtjes. 

Fabulous full cup
Zoals de naam het al zegt is de Fabulous full voor meiden met grotere borsten. Het is moeilijk om een comfortabele bh te vinden die jouw borsten goed ondersteunt. Maar deze bh doet dat! 

Delicious demi
Delicious demi is misschien wel de populairste bh. Waarom? Deze bh past bij de meeste borstvormen.

Beautiful balcony
Een balconette bh zorgt voor een mooie open neklijn. De bandjes van de bh zijn wijder geplaatst en zie je minder snel onder je kleding. Beautiful balcony is voor de medium tot grote borsten. 

Vind je het toch moeilijk om de geschikte bh te vinden? De vier bra shapes helpen een handje, maar je kunt ook aan de winkelmedewerkers vragen of ze willen helpen. Je hoeft niet bang te zijn dat het eng is! De medewerkers van Hunkemöller zijn getraind om iedereen te helpen en ze weten veel van vormen en maten af. Wil je online bestellen? Dat kan ook. Voor de Sexy Comes in All Shapes campagne komt Hunkemöller met een nieuw programma om de perfecte bh te vinden. Klik op start en doorloop de drie stappen. Geef de volheid van je borst aan, daarna de ruimte tussen jouw borsten en tot slot de cupmaat en omvangwijdte. Het programma kiest een shape die bij jou past. Happy online shopping! 

Welke van de vier bra shapes past bij jou?

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved